MENÜ

Yeni ''Mesut Özil'' Erkan Eyibil, Mainz 05 ile sözleşme uzattı!

Almanya'da yeni ''Mesut Özil'' olarak dikkat çeken genç futbolcu Erkan Eyibil kulübü Mainz 05 ile profesyonel sözleşmeye imza attı! Almanya'nın yükselen yıldızlarından olan oyuncu Bundesliga ekibi Mainz ile olan sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatarak transfer iddialarına nokta koydu. Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra Aston Villa ve West Bromwich gibi İngiliz kulüplerinin de yakın markaja aldığı genç yetenek kulübüyle nikah tazeledi. Peki Erkan Eyibil kimdir? İşte tüm detaylar...

Mesut Özil'e benzetilen Almanya'nın yükselen yıldızı Erkan Eyibil, Mainz 05 ile profesyonel sözleşme imzaladı. Mainz U19 Takımının kaptanlığını yapan oyuncu aynı zamanda Almanya U19 Milli Takımı'nın da formasını terletiyor.

Haberin Devamı

Erkan Eyibil kimdir?

Erkan Eyibil, Türk ve Alman uyruklu oyuncu 15 Haziran 2001 yılında doğdu. 18 yaşındaki genç oyuncunun mevkisi on numara.

Erkan Eyibil Kariyeri

Genç oyuncu 2015 yılında Baunatal Altyapısından Mainz 05 Altyapısına geçti.Geçtiğimiz yaz sezon hazırlığını profesyonel futbolcularla gerçekleştirdi. U15'den sonra U17 ve U19 'da da görev aldı. Erkan Eyibil, 2022 yılına kadar Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 ile profesyonel bir sözleşme imzaladı. Takımın sportif direktörü ise 14 yaşında bir yetenek olarak kulübe getirilen oyuncu için '' U19 kaptanımız Erkan, yıllardır performansı ile göz dolduruyor. Orta sahada özel bir profili var, topta yaratıcı ve güçlü, teknik becerilere sahip.''diyerek övgüyle bahsediyor. Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt'ün kariyer yönetimini üstlendiği Erkan Eyibil şimdilik kulübü Mainz'da kalmaya karar verdi!

YORUM YAZ