MENÜ

Yeni Malatyaspor'dan İrfan Buz paylaşımı: Yeniden Efsane!

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör İrfan Buz ile 1 yıl daha sözleşme imzaladığını sosyal medya hesaplarından paylaştığı özel videoyla duyurdu. Takımın ligde kalmasında önemli rol sahibi olan İrfan Buz için paylaşılan videoya ''Yeniden Efsane'' etiketi düşüldü. İşte Yeni Malatyaspor'un paylaşımı...

Yeni Malatyaspor, Teknik Direktörü İrfan Buz ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı ve imzayı sosyal medya hesaplarından paylaştığı özel videoyla duyurdu.

Haberin Devamı

İrfan Buz, Malatyaspor'da ne yaptı?

Süper Lig’in 26. haftasında konuk ettiği Konyaspor’a 3-2 yenilen Malatyaspor, bu mağlubiyet sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı. Sezon başında göreve getirilen Hamzaoğlu yönetiminde Malatya temsilcisi, Süper Lig’de 25 maça çıktı. Malatya ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 7 galibiyet ve 9 beraberlikle 30 puan topladı.

Malatyaspor, 51 yaşındaki teknik adam yönetiminde 1,2 puan ortalamasıyla mücadele etti. Sarı Kırmızılılar Hamza Hamzaoğlu’nun ardından teknik direktör İrfan Buz ile anlaştı. İkinci kez Yeni Malatyaspor’da göreve gelen İrfan Buz, 31. haftadaki Gaziantep maçında takımın başında sahaya çıktı.

Malatya ekibi, İrfan Buz idaresinde 12 maç oynadı. Doğu ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 14 puan topladı.

YORUM YAZ