MENÜ

Yeni Malatyaspor'da Sumudica isyanı! Açıklamaları tepki çekti

Kadrosundaki 5-6 oyuncunun Süper Lig seviyesinde olmadığını belirten Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sumudica, Galatasaray'ın büyük ve güçlü bir takım olduğunu hatırlatırken, "Ben nasıl değişiklik yapacağım, nasıl rotasyona gideceğim" diye sordu ve önemli mesajlar yolladı.

Yeni Malatyaspor'da Sumudica isyanı! Açıklamaları tepki çekti

Galatasaray maçı öncesi isyan bayrağı açan Yeni Malatya Teknik Direktörü Marius Sumudica, üst üste gelen kötü sonuçları, sakatlıklar ve kadro yetersizliğine bağladı. Sezon başında genç bir kadro kurulduğunu ve hata yapıldığını belirten Rumen çalıştırıcı, "Buradaki 6-7 oyuncumuzun kalitesi Süper Lig seviyesinde değil. Ben nasıl değişiklik yapacağım, nasıl rotasyona gideceğim? Deliler gibi Ocak ayındaki transfer dönemini bekliyorum. Başkanla konuştum, 5-6 oyuncu transfer edeceğiz ve daha sonra Malatya üst sıralara oynayacak. Alt liglerden getirilen oyuncularla Süper Lig'de başarı beklenemez" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Galiba konuşma zamanı geliyor'

Galatasaray'ın büyük ve güçlü bir takım olduğunu belirten Sumudica,"Buraya gelsinler, sahadaki futbolla bizi yensinler biz de tebrik edip gönderelim. Biz futbolumuzla yenersek, onlar da bizi tebrik etsin. İki taraf için de hakemin veya bazı tarafların yardımı olmayan bir maç geçmesini diliyorum" dedi. Şu ana kadar konuşmadığını da söyleyen tecrübeli hoca, "Gördünüz, herhangi bir sarı ya da kırmızı kart görmedim. Çünkü Sumudica değişti. Ancak konuşmanın zamanı da galiba geliyor. Bir skandal yapmak istemiyorum ama konuşmanın zamanı geliyor" diye konuştu.

YORUM YAZ