MENÜ

Yeni Malatyaspor, Portekiz'de temaslarda bulundu

Yaşanan deprem felaketi nedeniyle Spor Toto 1. Lig'de kalan maçlarına çıkmama kararı alan ve gelecek sezon da ligde devam edecek olan Yeni Malatyaspor, Portekiz'de temaslarda bulundu. İşte detaylar...

Yeni Malatyaspor, Portekiz'de temaslarda bulundu

Şubat ayında yaşanan deprem felaketinden en çok etkilenen şehirlerden biri de Malatya oldu. Şehrin Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden takımı Yeni Malatyaspor kalan maçlarda sahaya çıkmayacağını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirmişti.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ BİZZAT DEVREYE GİRDİ

Alınan karar gereği kalan maçlara çıkmama kararını TFF'ye bildiren ve depremde kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybeden Yeni Malatyaspor ile Adanaspor gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de devam edecek.

PORTEKİZ'DE TEMASLARDA BULUNULUYOR

Gelecek sezona güçlü bir kadro kurmak isteyen Yeni Malatyaspor, Portekiz'de temaslarda bulunmaya başladı.

Yeni Malatyaspor, Portekizde temaslarda bulundu

Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Hüsamettin Özaydın, Chaves kulübünü ziyaret etti. Özaydın yaptığı açıklamada; "Kulübümüzün faydalı projelere ihtiyacı var. Chaves ile görüşmeler çok iyi geçti.

Çok iyi karşılandık. Geleceğe daha güvenle ve iyimserlikle bakıyoruz. Chaves ile ortaklıklar kurmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'ŞEHRİN DURUMU DRAMATİKTİ'

Chaves kulübüne, Malatya'nın dünyaca ünlü kayısılarından hediye eden Özaydınlı, açıklamalarına şöyle devam etti: "Şehrimizin durumu dramatikti. Korkunçtu. İyileşiyoruz. Dünyanın çeşitli yerlerinden destek aradık. Uzun bir toparlanma süreci içerisindeyi ama doğru yoldayız"

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor, Portekizde temaslarda bulundu

Görüşmede Yeni Malatyaspor'u Hüsamettin Özaydın ve Bayram Dağdeviren temsil edereken, Chaves adına ise Başkan Francisco Carvalho, Teknik Direktör Vitor Compelos ve Sportif Direktör Paulo Cabral da görüşmede hazır bulundu.

2. Kulüp Vizela da ziyaret edildi . Başkan Joaquim Ribeiro buluşma da ellerinden gelen yardımı vermekten memnun olacaklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor, Portekizde temaslarda bulundu

YORUM YAZ