MENÜ

Hasan Özer'den Barış Başdaş açıklaması: Ayağı kırılmış

Yeni Malatyaspor'un eski Teknik Direktörü Hasan Özer önemli açıklamalarda bulunurken, deprem sırasında balkondan atlayan Barış Başdaş'ın son durumuyla ilgili de bilgi verdi.

Hasan Özer'den Barış Başdaş açıklaması: Ayağı kırılmış

Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Spor dünyası da bu durumdan çok etkilendi.

Haberin Devamı

Özellikle Yeni Malatyaspor ve Hatayspor cephesinde depremin ardından acı haberler gelmeye başladı.

BALKONDAN ATLADI

Yeni Malatyaspor'un 33 yaşındaki futbolcusu Barış Başdaş'ın depremde ciddi şekilde yaralandığı ortaya çıktı. Başdaş'ın danışmanı Serdar Topçu, Alman Bild Gazetesine yaptığı açıklamada, 33 yaşındaki futbolcunun deprem sırasında 2. kattaki evinin balkonundan atladığını ve ayağından ciddi şekilde yaralanıp hastaneye kaldırıldığını belirtmişti.

HASAN ÖZER KONUŞTU

Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'u çalıştıran eski futbolcu ve Teknik Direktör Hasan Özer, Radyospor'a konuştu.

FUTBOLCULARIN SON DURUMLARINI AKTARDI

Özer, "Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ahmet Eyüp Türkaslan çok efendi ve çok iyi bir insandı. Gaziantepspor'da Hikmet Karaman'ın yardımcısı olduğum dönemde Ahmet Ziya Yüce Hocam, Ahmet Eyüp'ü Türk futboluna kazandırdı. Ahmet Eyüp'ün ailesinin başı sağ olsun. Barış Başdaş'la konuştum; ayağı kırılmış, Philip Awuku'nun da ayağında problem var. Yabancı futbolcular ülke dışına gitmişler" dedi.

YORUM YAZ