MENÜ

Barış Başdaş ağır yaralandı! Deprem sırasında 2. kattan atladı

Yeni Malatyaspor'da forma giyen tecrübeli savunmacı Barış Başdaş da depremde en çok etkilenen isimlerden biri oldu. 33 yaşındaki futbolcunun ciddi şekilde yaralanıp hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Barış Başdaş ağır yaralandı! Deprem sırasında 2. kattan atladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi.

Haberin Devamı

AFAD depremin 8 ilde şiddetli şekilde hissedildiğini duyurdu. Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da hissedildi.

ATSU'DAN HABER BEKLENİYOR

SPORCULAR ÇOK ETKİLENDİ

Sporcular da deprem sırasında bir hayli etkilendi. Özellikle Yeni Malatyaspor ve Hatayspor'un futbolcuları enkaz altında kaldılar. Güreşçiler, voleybolcular da hala enkaz altında kurtarılmayı bekliyorlar.

AHMET EYÜP TÜRKASLAN ENKAZ ALTINDA

Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklandı. Türkaslan'ın eşi enkaz altından çıkarılırken, 28 yaşındaki file bekçisi için de kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

BARIŞ BAŞDAŞ CİDDİ YARALANDI

Yeni Malatyaspor'un 33 yaşındaki futbolcusu Barış Başdaş'ın depremde ciddi şekilde yaralandığı ortaya çıktı. Başdaş'ın danışmanı Serdar Topçu, Alman Bild Gazetesine yaptığı açıklamada, 33 yaşındaki futbolcunun deprem sırasında 2. kattaki evinin balkonundan atladığını ve ayağından ciddi şekilde yaralanıp hastaneye kaldırıldığını belirtti.

YORUM YAZ