MENÜ

Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti, acı haberi Yılmaz Vural duyurdu

Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklanmıştı. 28 yaşındaki kalecinin ne yazık ki cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Maalesef Ahmet'imiz öldü. Şimdi cansız bedenini çıkardılar. Maalesef yaşamıyor" sözleriyle duyurdu.

Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti, acı haberi Yılmaz Vural duyurdu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. AFAD depremin 8 ilde şiddetli şekilde hissedildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da hissedildi.

Meydana gelen depremde çoğu sporcu enkaz altında kalırken futbol dünyasından da kötü haber geldi.

EŞİ KURTARILDI

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklanmıştı.

Türkaslan'ın eşi enkaz altından çıkarılırken, 28 yaşındaki file bekçisi için de kurtarma çalışmaları devam ediyordu.

UMUTLANDIRAN PAYLAŞIM: AHMET'İN SESİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Yeni Malatyaspor futbolcusu Cengizhan Akgün'den enkaz altındaki takım arkadaşı Ahmet Eyüp Türkaslan için umutlandıran bir açıklama gelmişti.

Haberin Devamı

Cengizhan'ın yaptığı açıklama şöyleydi; "Enkaz sırasında bir ses geldi, Ahmet Eyüp'ün sesi olduğu düşünülüyor. Bir delik açıldı, ayağı görünüyor ama netlik yok. Bir ses duyuldu ve çalışmalar çok yoğun devam ediyor. Allah yardımcımız olsun, dayan Eyüp'üm."

Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti, acı haberi Yılmaz Vural duyurdu

KULÜP UMUT IŞIĞI OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, depremde hasar görerek yıkılan binada bulunmaktadır. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Şu an henüz kendisinden haber alınmamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerine yer verilmişti.

VAR: HALA ULAŞAMADIK

Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü İrfan Var da deprem bölgesi Malatya ve enkaz altındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile ilgili son gelişmeleri aktarmış ve, "Şu an ülkece büyük bir afet yaşıyoruz. Bunu ben 99'da yaşayarak biri olarak bu yaşanmışlıkları bir kez daha tecrübe ettik. Allah yardımcımız olsun. Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan var ve ona hala ulaşamadık. Bütün oyuncularımız ve AFAD ekipleri çalışıyor. Hiçbir işaret yok şu an. Böyle bir durum içindeyiz. Eşi kurtuldu ve Ahmet'in nerede olması gerektiğine dair tarif verdi." demişti.

 

EŞİ SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEMİŞTİ

Enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor'un 28 yaşındaki kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi Kübra Türkaslan sosyal medya hesabından son durumu anlatmış ve 'Burası çok kötü ne olur yardım edin. 30 saattir enkazın altında, ne olur yardım edin. Kepçe yok, vinç yok. Kimse enkaz altında çıkartamıyor. Burası dümdüz oldu. '' ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Kübra Türkaslan olayı anlatırken gözyaşlarına boğuldu ve çektiği video ile yardım talebinde bulundu.

GÖKHAN BOZKAYA: UMARIM İYİ HABERLER VERİRİZ

Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Bozkaya, yayıncı kuruluş beIN Sports'a bağlanarak Ahmet Eyüp Türkaslan hakkında ve olay yeri ile ilgili bilgi vermişti.

Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti, acı haberi Yılmaz Vural duyurdu

Bozkaya açıklamalarında, "Ahmet Eyüp'ün bulunduğu enkazdayız. İnşallah bugün iyi haberler veririz. İçimizdeki umut bu. Gerçekten çok kötü. Bu başka bir şey. İkinci depreme enkazın üzerinde yakalandık. Etrafımızdaki evler yıkıldı." sözleriyle durumu anlatmıştı.

YILMAZ VURAL: PERİŞAN HALDEYİM 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural konuyla ilgili olarak Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Rize maçı sonrası takıma 2 gün izin vermiştim. Oyuncuların birçoğu Malatya'da değildi. Bir tek ikinci kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan oradaydı. Eşini kurtarmışlar... Perişan haldeyim."

Haberin Devamı

ACI HABERİ VERDİ

Son dakika olarak Yılmaz Vural maalesef acı haberi duyurdu. Vural, "Maalesef Ahmet'imiz öldü. Şimdi cansız bedenini çıkardılar. Maalesef yaşamıyor" ifadelerini kullandı.

Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti, acı haberi Yılmaz Vural duyurdu

YENİ MALATYASPOR DA DUYURDU

Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklamada, "Başımız sağ olsun! Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, meydana gelen depremde göçük altında kalarak, hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Seni unutmayacağız güzel insan" denildi.

FANATİK ailesi olarak deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetti, acı haberi Yılmaz Vural duyurdu

AKGÜN: OLMADI BE ÇOK ERKENDİ

Gündüz saatlerinde 'Dayan Eyüp'üm' paylaşımını yapan takım arkadaşı Cengizhan Akgün de acı haberle sarsıldı. Akgün bu kez, "Yapma be dayı. Olmadı be çok erkendi" paylaşımıyla üzüntüsünü dile getirdi.

 

YORUM YAZ