MENÜ

Yeni Malatyaspor üzgün

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, sahasında Bugsaşspor'a 2-1 yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Yeni Malatyaspor üzgün

Futbol şube sorumlusu Özcan Dündar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bugsaşspor maçından alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü belirterek, maçı kazanmayı çok istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İlk yarı çok iyi top oynadıklarını ve rakip takıma göre çok daha fazla pozisyon yakaladıklarını anlatan Dündar, şanssızlıkların peşlerini bırakmadıklarını belirtti.

Dündar, şunları ifade etti:

"İlk yarı çok güzel top oynadık. Çok iyi pozisyonlar da vardı ama gol atamadık. İkinci yarıda rakibimizden daha iyi oynamamıza rağmen, istediğimiz sonuca varamadık. Amacımız baştan beri özlenen futbolu ortaya koymaktı. Geçen maçlarda bunu da başardığımıza inanıyorum. Maç sonrası yönetimle taraftarlar arasında yaşanan gerginliklere de değinen Dündar, "Gerçek taraftara saygımız var" dedi.

Dündar, şunları dile getirdi:

"Maç sonrası gerginlik çıkaranlar gerçek taraftarlarımız değildi. Bizim gerçek taraftara saygımız var. Onlar memleketin eski takımından (Malatyaspor) nemalananlardı. Rantları kesilince saldırıya geçtiler. Dünden beri başkanımız Katipoğlu’nun telefonları kesilmedi. Gerçek taraftarlarımız başkanımızı kulübün başında görmek istiyor."

Haberin Devamı

Dündar, yaşanan olaylardan son derece üzgün olduklarını belirterek, tüm taraftar ve Malatya kamuoyundan özür diledi.

AA

YORUM YAZ