MENÜ

Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı öncesi son gelişmeler!

Süper Lig'in 27. haftasında Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. 11 maçtır galibiyetle buluşamayan Yeni Malatyaspor yeni bir başlangıç yapmak isterken, Kasımpaşa'da 3 puan almak için tüm kozlarını paylaşacak. Editörümüz Necati Albayrak, ligin alt sıralarına damga vuracak karşılaşma öncesi her iki takımda yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Ligin alt sıralarına damga vuracak Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa karşılaşmasının sonucu futbolseverler tarafından bir hayli merak ediliyor. Corona virüs salgını sebebiyle ara verilen Süper Lig, 27. hafta karşılaşmalarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Malatyaspor, erteleme sonrasındaki ilk sınavını kazanarak yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Kasımpaşa ise deplasmandan 3 puanla ayrılmanın yollarını arıyor.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak, kritik karşılaşma öncesi her iki takımda yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı. Necati Albayrak, ''Ligde kalma mücadelesi veren iki takım. Yeni Malatyaspor, yaşananlardan dolayı 1 haftadır çalışma imkanı bulabildi. Bu anlamda fiziksel açıdan eksikler yaşayacaklardır. Kasımpaşa , fiziksel anlamda Malatyaspor'a karşı daha güçlü olabileceklerini söyleyebiliriz.'' dedi.

YORUM YAZ