MENÜ

Yeni Malatyaspor - Başakşehir (CANLI)

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e 4-3 mağlup olan ve Avrupa kupalarından elenen Başakşehir Yeni Malatyaspor maçıyla Süper Lig'e dönüyor. İki takımda kazanarak haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Yeni Malatyaspor'da Wallace, maç öncesi ısınırken sakatlandı. Wallace’ın yerine Hadebe oynuyor. Başakşehir Giuliano'nun bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısı başladı. Adem Büyük'ün vuruşunda Ponck topu kendi ağlarına gönderdi durum 1-1 oldu. Peki, Yeni Malatyaspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Yeni Malatyaspor - Başakşehir (CANLI)

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. Bu sezon sahasında oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan Yeni Malatyaspor, Leipzig maçından yorgun dönen rakibini eli boş göndermek istiyor. Beşiktaş mağlubiyetinin ardından geçen hafta Denizlispor ile 3-3 berabere kalan ve Leipzig'e 4-3 yenilerek Avrupa'ya veda eden Başakşehir ise deplasmanda galibiyet arıyor.

Haberin Devamı

(CANLI ANLATIM)

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

5. dakikada Kerim Hafez'in sol kanattan yaptığı tehlikeli ortayı Başakşehir savunması uzaklaştırdı.

7. dakikada Adem Büyük'ün ceza sahası dışından çektiği sert şut auta çıktı.

14. dakikada Chebake'in ceza sahası önüne kafa ile gönderdiği pasına Acquah'ın gelişine yaptığı vuruş farklı şekilde üstten auta gitti.

19. dakikada Başakşehir'de Giuliano'nun ceza sahası içinden çektiği sert şut savunmada Chebake'den geri döndü.

21. dakikada Chebake'in Başakşehir kalesine orta şut karışımı gönderdiği top yan ağlarda kaldı.

37. dakikada Umut Bulut'un pasında kale önünde topla buluşan Tetteh'in vuruşu direğin dibinden dışarı çıktı.

38. dakikada ani gelişen Başakşehir atağında topla buluşan Demba Ba'nın yerden etkisiz şutu kaleci Ertaç'ta kaldı.

Haberin Devamı

GOOOOOOOOL | 45. dakikada İrfan Can'ın sol taraftan ceza sahası içerisine çevirdiği topa Giuliano'nun uzak köşeden gelişine vuruşu ağlarla buluştu. 0-1

GOOOOOOOOL | 50. dakikada Adem Büyük ceza sahasında güzel hareketlerle içeriye sokuldu ve vuruşunu yaptı. Ponck'a çarpan top ağlara gitti. Durum 1-1 oldu.

82. dakikada İrfan Can Kahveci Yeni Malatyaspor cezası sahasının hemen önünde frikiki kullandı. Muhteşem vuruşu kaleci Ertaç iki hamlede topun kontrolünü sağladı.

YENİ MALATYASPOR - BAŞAKŞEHİR CANLI

Yeni Malatyaspor - Başakşehir 11'ler...

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Cheabake, Semih, Hadebe, Hafez, Acquah, Youssouf, Adem, Tetteh, Kubilay, Umut.

Başakşehir: Mert Günok, Rafael, Skrtel, Ponck, Hasan Ali, Mahmut, İrfan Can, Giuliano, Chadli, Gulbrandsen, Demba Ba

YENİ MALATYASPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN

Yeni Malatyaspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatya Stadı’nda saat 16.00’da başlayan müsabakayı, hakem Cüneyt Çakır yönetiyor. beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanan maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Son iki maçında sadece bir puan alabilen turuncu-lacivertli takım, haftaya 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgi ve 14 puanla 9. sırada giriyor. Bu sezon 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan Yeni Malatyaspor ise 12 puanla 12. sırada yer alıyor.

Bolingoli yok, Visca’nın durumu maç günü belli olacak

Medipol Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı Leipzig maçında sakatlanan ve oyundan çıkan Boli Bolingoli Mbombo, Yeni Malatyaspor’a karşı takımındaki yerini alamayacak. Aynı mücadelede sakatlanan ve oyundan çıkan takım kaptanı Edin Visca’nın durumu ise maç günü netlik kazanacak. Turuncu-lacivertli ekipte sakatlığı süren Junior Caiçara, bu mücadelede de forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Martin Skrtel ceza sınırında

Medipol Başakşehir’de bu sezon ligde 3 sarı kart gören Martin Skrtel, kart ceza sınırında bulunuyor. Deneyimli futbolcu, yarınki karşılaşmada oynayıp kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve turuncu-lacivertli ekibin 12. haftada sahasında Gaziantep FK ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

YORUM YAZ