MENÜ

Yeni Malatya play-off aşkına

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Gebzespor ile yarın sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yeni Malatya play-off aşkına

Sarı-siyahlı kulübün yönetim kurulu üyesi Şahin Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın yarın saat 15.30’da sahasında seyircisiz oynayacağı Gebzespor maçına en iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

Haberin Devamı

Maçı kazanmaları halinde play-off yolundaki avantajlarının daha da artacağını dile getiren Şahin, futbolcularının bu konuda oldukça hırslı ve istekli olduğunu belirtti.

Şahin, takım olarak Gebzespor maçına konsantre olduklarına değinerek, şöyle devam etti:
"Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Seyircisiz oynayacağımız maçta sahadan üç puanla ayrılacağız. Bu maçı kazanırsak play-off yolunda daha avantajlı bir konuma geleceğiz. Bu anlamda taraftarımızın kalbinin bizimle atmasını istiyoruz. Sahadan 3 puanla ayrılacağız."

Rakip takımın kaybedecek fazla bir şeyinin bulunmadığını ifade eden Özer, "Prestij için oynuyorlar. Dolayısıyla rahat olacaklar. Bu yüzden maç sanıldığı gibi kolay geçmeyecek. Bu noktada rakibimize saygı duyuyoruz ve o ciddiyetle hazırlanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Şahin, ligin son maçını oynayacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
"Sezonun tüm emeğinin meyvesini bu maçta alacağız. Takımda herkes olayın ciddiyetinde. Karşılaşmayı kesinlikle hafife almıyoruz. Artık iyi futbolu, işin teknik yanını geçtik. Önemli olan sonuç. Galip gelmek için mücadele edeceğiz."

Şahin, takımda sakatlığı süren Önder ve Serkan’ın durumunun maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ