MENÜ

Tanrı'nın lütfu

Abone Ol Google News

İbrahim Toraman yok, Aurelio adeta savunmaya yama olmuş ve Sivok ile birlikte ağır hareket edip ileriye çıkamıyor. Çıkamayınca da ister istemez ortada hangar gibi bir boşluk. Bir de Guti var. Varlığına mı üzülelim, yoksa yokluğuna mı bilemiyorum!

Haberin Devamı

Dedik ya Beşiktaş’ın çok istediği bir şeydi. Olası bir aksilikte Galatasaray’dan beter olacaklardı. Kupayı alamasalar, deprem değil, tsunami bile yanında halt etmiş olurdu Siyah-Beyazlılar’ın. Kısacası 2010-2011 yılının bütün ayıpları, alınacak kupayla affedilebilirdi.
Büyükşehir Belediyespor; otobüs, yemek, bilet dahil 20 liraya Kayseri’ye taraftar taşıdı. Beşiktaş ise bilet bulamadı.

Aslında Abdullah Avcı ve öğrencilerini kutlamak lazım. Helal olsun hepsine. Kantara vurulduğunda. Mali açıdan bir Quaresma etmez. Ancak yürek olarak aferin Abdullah Avcı’ya. Ama taşıma suyla değirmen dönmüyor. Arkanda seyirci yoksa, seyircinin bağırdığı gibi, ‘Size her yer deplasman.’ Kimse kusura bakmasın. Necip’e ayrı bir paragraf yazacağım. Nüfus kağıdıanda ‘T.C.’ yazıyor, 1992 doğumlu evladımızın. Basın tribününde, ‘Kupanın yıldızı kimdi?’ anketi yaptılar. Necip! Necip! Bin kere Necip!.. Tabi Rüştü’nünde dünkü müsabakada yeri çok farklı.

Haberin Devamı

Hakem Yunus Yıldırım mı? Penaltılarla da olsa kupa alınmış.. Boşver. Sinirini bozma Yemen. Sen insülinini yap. Dün İstanbul’dan Jolly Tour 4 uçak, 20’ye yakın da otobüs kaldırdı. Kayseri’de öyle bir coşku vardı ki, yazık olurdu bu taraftara. Kayseri’ye geliş tamam da dönüşleri ızdırap olurdu. Başlıkta dedik ya, Tanrı’nın lütfu. Aferin Tayfur Havutçu! Kupayı getirdin. Ama senin de nüfus kağıdında ‘T.C’ yazılı olduğu için maalesef arkanda duruyorum diyenlere inanma. Benim gönlüm senin 2011-2012’de bu takımın başında olmanı. Ama sen Türk çocuğusun, sana yedirmezler.
Bir de şunu söyleyelim. Kadir Has Stadı’nda akustik yok diyorlardı. Doğrudur ama Beşiktaş taraftarı gelene kadar... Dün akustiğin kralı vardı Kadir Has Stadı’nda.

YORUM YAZ