MENÜ

Başakşehir döndü

Abone Ol Google News

Başakşehir, geçen hafta kendi sahasında aldığı Fenerbahçe mağlubiyeti ve özellikle maçın son bölümünde ortaya koyduğu kötü futboldan sonra konuk olduğu Gençlerbirliği karşısında 3 puanın sahibi oldu. Yeni hoca ve sisteme geçiş sancısı yaşayan Başakşehir, bu puanla istikrarı yakalayacaktır.

Haberin Devamı

Açıkçası maçın ilk yarısında Fenerbahçe karşısında ilk 70 dakika izlediğimiz Başakşehir’den çok uzak bir performans izledik. Belki Okan hoca o çok üzerinde durduğu pasa dayalı sistemden en azından ilk başlarda çok ısrarcı olmamalı. Gençlerbirliği’nin hocası Mustafa Kaplan, özellikle orta sahada İrfan Can baskı yaparak geriden başlayacak oyuna engel oldu ve uzun toplarla rakibini zorladı. 36. dakikada ceza alanı içinde sağ tarafta topa buluşan Sio’nun sert şutu direğe çarparak ağlarla buluştu: 1-0. İkinci yarıda bambaşka bir Başakşehir izledik. Arka boşlukları iyi kullanan ve hızlı çıkışları seven Okan hoca, ikinci yarıda oyunun kontrolünü eline aldı.

İrfan’ın çabası

82. dakikada Demba Ba’nın kullandığı penaltı sonrasında Başakşehir kendini buldu: 1-1. 90. dakikada harika bir hareketle rakibinden sıyrılan İrfan Can, çok şık bir hareketle ceza sahası içine girdi ve Visca tek vuruşla skoru belirledi: 1-2. Başakşehir geriye düştüğü maçta 3 puan alsa da geçen seneki performansını nasıl kazanacağını izleyerek göreceğiz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ