MENÜ

Dengeyi bozmadılar

Abone Ol Google News

Avrupa’dan elenen Kartal, ligin flaş ekibi Trabzonspor önünde iki farklı geri düştü. Kartal, maçı bırakmayıp bir puan almasını bildi. Şampiyonluk yarışındaki Başakşehir ve Galatasaray’ın da ikişer puan bıraktığı haftada her iki takım da puan farkını değiştiremediler.

Haberin Devamı

Orta alan farkı

Beşiktaş’ın Atiba, Dorukhan ve Ljajiç’ten oluşan merkez üssü, kopuk oynadı. Bu da, Quaresma ve Lens’in görev yaptığı kanatlara olan pas akışını olumsuz etkiledi. Trabzonspor’da ise durum tam tersiydi. Sosa önderliğinde, Onazi, Yusuf etkili oynadılar. Abdülkadir’in görev yaptığı sağ kanattan tehlikeli geldiler.

Sosa böyle istedi

Arjantinli oyuncu Karadeniz takımını orkestra şefi gibi yönetti. Devrenin son dakikası içinde, öyle bir pas attı ki, Rodallega’ya boş kaleye bırakmak kaldı. Kartal bu yarıda, gol için risk alsa da, son vuruşlarda yetersiz kaldı. Rakip takımda Nwakaeme üst direğe takıldı..

Goller peş peşe geldi

Güneş, Caner ve Gökhan hamlesi ile ikinci yarıya başladı. Ancak daha 47’de Nwakaeme şık gole imza attı: 0-2.. Beşiktaş golden sonra skora bakmadan saldırıya geçti!.. Üst üste bindirmeler yaptı. 57’de Onazi topu kendi ağlarına gönderdi: 1-2. Karşılıklı ataklar heyecanı tavan yaptı. Caner’in uzatmadaki kafa şutu yan direkte patladı!.. Ve maçta son sözü Mustafa Pektemek söyledi. Uzatmada kafa ile skora denge getirdi: 2-2..

Haberin Devamı
YORUM YAZ