MENÜ

Kayseri'de 'Deniz' mevsimi bitmez!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gaziantep’li İsmail Kartal baklavayı hazırladı ama şerbeti ve fıstığını katmak, elbette o doyumsuz lezzetin tadına varmak Kayserili Hakan Kutlu’ya kaldı! Tam bu alışverişle müsemma bir 90 dakika izledim dün gece Gaziantep’te! Konuk, önce Gaziantep’li ustaya yufkayı ince ince hazırlattı, ardından ‘tamam bundan sonrasını bana bırak’ diyerek şerbeti ve fıstığı kendi kattı.

Konuk olduğu ev sahibi sofrasında baklavanın kralını, 3 puanla birlikte haybesine attı, 73 ve 56’da Deniz’in ustaca vuruşlarıyla. Gaziantepspor doğru pas yapısıyla ve diri başladığı oyunda, 17’de Ghilas’ın indirdiği pozisyonda Larsson topla buluşamadı. Az rötar yaptı da demek yanlış olmaz tabii. 22’de Musa dokundu, az farkla top dışarı gitti. 28’de Nakaulma, 29’da Welliton, Umut Bulut’un şahane pasıyla ‘biz bu gece bu sofradan baklavayı götürürüz!’ dedi sanki.

Alkışlar kaleci Muammer’e

41’de Musa Nizam hikayeden yattı, sonra 42’de Ghilas daha gerçekçi yattı ve penaltı... 43’te 1-0 Ghilas’la önde ev sahibi. Ya sonra? Kayseri şerbet ve fıstıklama işini üzerine aldı ve 3 puanı da kaptı.

Welliton’u indirdiler, penaltıyı Deniz Türüç attı: 1-1. Muhammed’in faulünde Mijailovic yerde ve frikiği harikulade bir vuruşla yine Deniz gol yaptı: 1-2. Gecenin bir başka başarılısı da, kaleci Muammer’dir. Kaderini değiştiren de, Gaziantepspor’un yüzde 100 pozisyonda kullanamadığı büyük gol kısmetidir.

YORUM YAZ