MENÜ

Galatasaray'ın yöntemi yanlış!

Abone Ol Google News

Konyaspor topu çok istemedi. Şekil olarak mükemmele yakın durdular. Hatta golü de - gariptir - bundan yediler. Mariano’nun ortasında Diagne ve Uğur merkezi çok iyi kapattı. Hep yaptıkları gibi... Ama aralarında konuşmayınca asisti de golü de onlar yaptı. Galatasaray’ın o dakikaya kadar net bir pozisyonu yoktu. Konya çok iyi durduğu için... Ceza sahası önünden itibaren Galatasaray’ın oyun kurmasını engellediler. Fernando, Selçuk ve Feghouli her seferinde dar alanlarda boş pas kanalı bulamadan baskı yedi. Zaten set oyunu olmayan ev sahibi uzun toplarla topu kenarlara, çizgiye açmak istedi. Ömer’in ortaları dışında ceza sahası içine girecek bir yöntem bulamadılar. Konyaspor ise bu oyunda olabileceği kadar savunma arasına adam kaçırdı. Ancak Jahoviçpozisyonları değerlendiremedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Aykut Kocaman oyunu gerçekten iyi çizmiş. Ancak bu kadroda Fofana’ya bir rol vermeli miydi diye sormadan edemiyor insan.

Maçın starı

En yakın aday Traore. İki yönlü görevini mükemmele yakın yaptı. Onu destekleyen Jonsson’la birlikte belki topa çok sahip olmadılar ama olduklarında her seferinde olumlu kullandılar.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Penaltı ve kırmızı kart. Serdar’ın VAR’ı beklemeden verdiği tepki kabul edilebilir değil. Hüseyin Göçek kırmızı kartta haklı. Kırmızı gösterdiği için pozisyonu gidip izlememesiyse yanlış. Bakmalıydı.

Kısa mesaj

Galatasaray bir çok iç saha maçını çılgın bir baskıyla kazandı. Ancak artık mutlak bir set oyunu ve pas hızına ihtiyacı var.

YORUM YAZ