MENÜ

Rövanş zamanı

Abone Ol Google News

Trabzonspor iyi kapanan almak üzerine takımlara karşı oyunu dikine oynama şansını bulmakta zaman zaman zorlansa da özellikle fiziksel yorgunluklar başladığı andan itibaren boş sahayı iyi değerlendirebilecek kadar da dayanıklılığı iyi olan bir takım. Yeni Malatya’nın ligde bulunduğu yerin rahat oluşu ve hafta içinde avantajlı olduğu kupa maçının rövanşını oynayacak olması bu maç için Malatya’da konsantrasyon eksikliği yaratabilir. Sezonun 2. yarısında biraz düşüşe geçmeleri, kolay gol yiyen bir takım haline gelmeleri, kazanma alışkanlığını kazanmaya başlayan Trabzonspor için şans. Özellikle hücum hattında Ünal hocanın alternatiflerinin çoğalması da gol bulma konusunda hiç sıkıntı yaşamayan bir takım çıkardı ortaya. İyi ya da kötü oynar diyemem. Ancak sahaya çıktığı an oyuna yüreğini koyarak oynamayı alışkanlık haline getiren ve yaptığı işten keyif alan oyunculardan kurulu Trabzonspor’un maçın favorisi olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Trabzonspor’da bu konuda aday çok. Ama özellikle top Sosa, Yusuf ve Abdülkadir Ömür’ün ayağına gelince skor her an değişebilir. Malatya’da ise Donald ve Adem Büyük performansları çok değerli.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Bireysel yeteneği yüksek oyuncularıyla öne çıkan Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de 276 kezle en fazla başarılı çalım atan takım.

Kısa mesaj

Ünal hocanın takdiri hak eden duruşunu oyuncularına da taşıyabildiği Trabzonspor’u izlemek için bu neden bile yeterli.

YORUM YAZ