MENÜ

Nefesler tutulacak

Abone Ol Google News

Trabzonspor, uzun zaman sonra ilk kez Beşiktaş’a karşı İstanbul’a favori olarak geliyor. Bordo- Mavililer, şu an ligimizde oyunu geniş alanda oynayan her takıma karşı içeride dışarıda favoriler. Oyunu dikine oynamayı özellikle de Beşiktaş gibi topu kaybettikten sonra kazanmakta zorlanan takımlara karşı çok daha iyi kullanabilecek Trabzonspor, aynı zamanda Novak, Abdülkadir, Yusuf ve Sosa gibi özel oyuncularının formda oluşuna güveniyor.

Haberin Devamı

Karaman’ın kafası rahat

Son olarak maç trafiğinden yıpranmış Beşiktaş’a karşı maç dengede giderse son 20 dakikada ayakta kalan taraf yine Trabzonspor olabilir. Ünal hocanın, Onur ve Burak takımdan ayrıldıktan sonra sorumluluk verdiği Sosa’nın yanı sıra altyapısından yetiştirdiği oyuncuların tecrübeli oyuncularla kaynaşarak yakaladığı birliktelik, arkadaşlık ve sorunsuz görüntüsü Şenol hocaya göre kafasının daha rahat olduğunun ispatı.

Tedirginliğin sebepleri...

Beşiktaş tarafı ise moralsiz, yorgun, formsuz ve en önemlisi alternatifsiz. Şenol hocanın sakatlıklardan dolayı mecbur kaldığı 11 içinde hissedilen uyumsuzluk, pas oyunu oynamaya çalışırken Oğuzhan’ın katkı yapmaması ve Atiba’nın enerjisinin yetersiz kalmaya başlaması tedirginliğin en önemli sebeplerinden birkaçı. Bir de tüm bunlara gittikçe çıkmaza giren santrfor problemi ve kolay gol yemeyi alışkanlık haline getiren savunma hattı da eklenince Beşiktaş’ın işi bir hayli zor gözüküyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın olmazsa olmazı...

Eğer Siyah-Beyazlılar bu dezavantajlara rağmen kazanacaksa burda önce taraftarını sonra Ljajic ve Malmö maçındaki affedilmez hatasını telafi edebilmek için daha iyi oynayacağını düşündüğüm Quaresma’yı devreye sokmak zorunda. Oyunu dar alana çekerek oynamak ise Beşiktaş tarafı için olmazsa olmaz.

YORUM YAZ