MENÜ

Malatya'dan görkemli galibiyet

Abone Ol Google News

İki takımın birbirini kontrol ederek geçirdiği ilk yarım saatin kaçan Rodallega pozisyonu ile birlikte büyük bir fırsat olduğu Malatyaspor’un arka arkaya bulduğu gollerle daha iyi anlaşıldı. Topu Trabzonspor’a bırakarak yapılacak hatayı bekleyen Erol Bulut, Onazi’nin hatası, Guilherme’nin attığı gol ile aradığını bulmuştu. Arkasından aynı Guilherme, Trabzon şoku atlatamadan Aleksic’e asisti yaparak maçı heyacanlı hale getirdi. Trabzon çabuk tepki verse de 5 dakikada kaçan 2 pozisyon 2. yarıyı daha zor hale getirmişti. Bu zorluk Malatya’nın soyunma odasından fırtına gibi dönmesi ile mucizeye dönüştü. Savunma anlayışından ödün vermeden doğru hücum eden ve rakibin savunma zaaflarını ortaya çıkaran Malatya neredeyse gol kaçırmadan oynadığı maçı Aleksiç, Boutaib ve Guilherme ile bulduğu gollerle farklı kazandı, Trabzon’u sahadan silerek sezonun en görkemli galibiyetlerinden birini aldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor ne yapmalı? Sorumluluk tabii ki hocaya ait ancak ortada bir de savunma oyuncularının kalite anlamında düşük kaldığı gerçeği var.

Haberin Devamı

Maçın starı

Guilherme maçı çözen, maçı koparan golleri atarken, maçın en güzel golünün de asistini yaptı. Brezilyalı futbolcu, ligimizin en formda ofansif orta sahası olduğunu da ispatladı.

Maçın olayı

Erol Bulut’un takımı sezonun 12. haftasında maç fazlasıyla da olsa 21 puanla ligin 2.’si olurken, oynadığı maçlarda Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u da yenmiş olması gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Burak Yılmaz hatalı davransa da bu takımın gol bulma konusunda her zaman ihtiyacı olan bir oyuncu olduğu gerçek.

YORUM YAZ