MENÜ

Galatasaray vazgeçmiş!

Abone Ol Google News

Formsuz olabilirsin, kötü bir gününde yakalanabilirsin, şans yanında olmayabilir falan neyse ama bunların tamamının yanında bir de niyetin yoksa 15 dakikada 3, bir devrede 4 gol yediğin bir maç olabilir. Marcelo’nun 2 asisti, Rodrygo’nun attığı gollerin yanında yaptığı asist futbol adına iyi işlerdi ama ne olursa olsun tepki vermeyen hatta maç daha başlamadan direnmeye niyeti olmayan bir Galatasaray vardı sahada. İkinci yarıda da bu görüntü değişmedi. Farka rağmen gol arayan Rodrygo ve Benzema ile bulan Real Madrid, dostluk maçı oynar gibi sahada dolaşan Galatasaray’dı. Sonuçta Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nden vazgeçmiş görüntüsünün karşılığı bir skorla maçı tamamladı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bu skor ligi etkiler mi? Skorun Galatasaray’ı kötü değil iyi yönde etkileyeceğini hatta rotasyonlu lig maçında Madrid deplasmanında oynayan bazı oyuncuların daha fazla mücadele edeceğini düşünüyorum.

Maçın starı

Rodrygo, Zidane’nın kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı. 3 gol 1 asistle kariyerinin en iyi maçlarından birini daha 18 yaşında oynamayı başardı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Hakem, VAR’a bakmadan karar vermiş olsa ilk 10 dakikada 3 gol yemişti Galatasaray. Bunun tek açıklaması futbolcuların maça hiç inanmadan, ‘0’ konsantrasyonla sahaya çıkmış olmalarıydı.

Kısa mesaj

Yabancı kuralı sayesinde Türk oyuncuların daha çok yurt dışında oynayıp kulüplerimiz için de Avrupa’da başarı getireceğine inanan arkadaşlar... Galatasaray sahaya Türk oyuncu olmadan çıktı.

YORUM YAZ