MENÜ

Andre Ayew 11'de olmalı

Abone Ol Google News

Anderlecht’teki dönüşten sonra asıl dönüş yapılması gereken Ankaragücü maçı, Fenerbahçe için adeta olmazsa olmaz... Bugüne kadar bazı maçlar özelinde taktik değişikliklere giden Cocu’nun Ankaragücü karşısında da bazı değişiklikler yapması şart. Örneğin 3’lü savunma ve Reyes, Ankaragücü maçı özelinde anlamsız olur. Çift santrfor olarak Slimani-Frey ikilisinin yanı sıra doğru dizilişle birlikte kazanmaya mecbur olduğu bir maçta Ayew’in de ilk 11’de yer bulmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Rakip ciddiye alınmalı

Bazen istenilen performans alınamamasına rağmen Benzia, Slimani gibi oyuncular üzerinde ısrar etmek ‘sabrın sonu selamettir’ misali bu oyuncuları kazanmanızı sağlayabilir. Ankaragücü bu ligin başından itibaren mücadelesi ve koşu temposu ile beklentilerin üzerine çıkmış, savaşçı takımlarından biri. Yani Fenerbahçe, rakibini ciddiye alıp, kora kor mücadele etmesi halinde kalite anlamında rakibine üstünlük kurabilir.

Yeni başlangıç olur

Aynı zamanda Eljif’in Fenerbahçe orta sahasında Jailson’un yanında devam etmesi, oyunu kapanan rakiplere karşı geriden kurma becerisini kullanması açısından çok önemli. Kazanıldığı takdirde Ankaragücü maçı, Anderlecht beraberliğinin ardından taraftarı ile barışıp ligde de tekrar kendisine hedef koyabilmesi için bir başlangıç olabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ