MENÜ

Yavuz Tek kimdir? Türkiye'ye transfer olacak mı?

Yaz transfer dönemine sayılı günler kala gündeme birçok isim geliyor. O isimlerden biri de Belçika ekibi KFCO Beerschot Wilrijt'te oynayan genç yıldız Yavuz Tek... Peki transfer dönemi yaklaşırken adını sıkça duyduğumuz 20 yaşındaki genç yetenek, Yavuz Tek kimdir? Yavuz Tek hakkında bilinmesi gereken detaylar haberimizde...

Yaz transfer dönemi yaklaşıyor. Transfer dönemi yaklaşırken de birçok futbolcunun ismi gündeme gelmekte. O isimlerden biri de Belçika ekibi KFCO Beerschot Wilrijt'te oynayan genç yıldız Yavuz Tek... Peki transfer dönemi yaklaşırken adını sıkça duyduğumuz 20 yaşındaki genç yetenek, Yavuz Tek kimdir? Yavuz Tek ile ilgili bilinmeyenler haberimizde.

Haberin Devamı

Yavuz Tek, Belçika ekibi KFCO Beerschot Wilrijk'in altyapısında görev yapan bir hücum oyuncusu. 20 yaşındaki genç yetenek, geçtiğimiz yaz döneminde A takıma yükseldikten sonra İtalyanlar'ın da dikkatini çekti.

İtalyan basınında çıkan haberlerde, Yavuz Tek için, "Emre Can ve Cengiz Ünder'in izindeki Türk bebeği" benzetmesi yapılmıştı.

Yüksek boyuna rağmen teknik

Yavuz Tek, 16 Aralık 1999 Anvers Kiel doğumlu. 1.86'lık forvet, fiziksel avantajını kullanarak yüksek toplarda skor üretme şansı yakalıyor.

Yavuz Tek, 16 Aralık 1999 Anvers Kiel doğumlu. 1.86'lık forvet, fiziksel avantajını kullanarak yüksek toplarda skor üretme şansı yakalıyor. Yüksek boyuna rağmen, topla hareketlendiğinde ayaklarına çok hakim olan Yavuz, ayrıca özel antrenör eşliğinde de gelişimini sağlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Yavuz Tek bu sezon 18 gol attı

U21 liginde geçirdiği en skorer sezonunda 18 gol atmayı başaran Yavuz Tek, önceki yaş gruplarında forvet arkası da oynadığı için asist özelliklerini de muhafaza ediyor.

Yavuz Tek'in, milli takımlar alt yaş gruplarının sorumluları tarafından da yakından takip edildiği biliniyor.

Genç yıldız, özel antrenörler eşliğinde çalışmalar yaparken, zaman zaman idmanların görüntülerini başta instagram olmak üzere sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor.

YORUM YAZ