MENÜ

'Yatacağına koşsun bari'

Avrupa'da transfer borsaları bir bir kapanınca elde kalan Quaresma'ya senede 3 milyon 750 bin Euro'yu boşuna ödemek istemeyen yönetim, Portekizli'ye tekrar kucak açtı. Q7 de, Aybaba ile yapılacak görüşmede hocanın şartlarını kabul edecek.

'Yatacağına koşsun bari'

Birçok kulüple adı anıldı, Beşiktaş Yönetimi onu göndermek için her şeyi yaptı, ama başaramadı; Ricardo Quaresma elde kaldı. Teknik direktör Samet Aybaba tarafından kadroya alınmayan ve A2 takımıyla antrenmanlara çıkan Portekizli futbolcu, Siyah-Beyazlı kulüpten senelik 3 milyon 750 bin Euro garanti para kazanıyor. Bu durumu göz önünde bulunduran yönetim ise bu astronomik ücreti, sadece düz koşu idmanlarına çıkan bir oyuncuya vermek istemediği için geri adım atmak zorunda kaldı. İşte bu doğrultuda Aybaba ile Quaresma bir araya gelecek. Tecrübeli teknik adam bu görüşmede şartlarını ortaya koyacak ve Q7 bu şartları kabul etmesi durumunda tekrar kadroya dahil edilecek. Burada asıl merak edilen nokta ise yıldız futbolcunun nasıl bir tavır sergileyeceği.

Her gün Mendes’le konuşuyor


Elde edilen bilgiye göre, A2 takımla çalışmaktan büyük rahatsızlık duyan Quaresma da hemen hemen her gün menaceri Jorge Mendes’le görüşüyor. Menacerinin de isteği doğrultusunda, yıldız futbolcunun Aybaba ile yapacağı görüşmede hocasını alttan alacağı ve tüm şartları kabul ederek, A takıma dönen kapıyı aralayacağı öğrenildi. Aybaba da lig maratonunda Quaresma’dan hücum hattında faydalanmak istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ