MENÜ

Yanal'dan ev ödevi

Ersun Yanal, haftaya damgasını vuran Eskişehir yenilgisinin ardından ilginç uygulama başlattı. Fenerbahçe'nin hocası, karşılaşmanın cd'sini öğrencilerine dağıttı, “Bunu evinizde izleyin ve hatalarınızı bulun. Sivas'ta da bunları tekrarlamayın” uyarısında bulundu

Yanal'dan ev ödevi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, çok konuşulan ve haftaya damgasını vuran Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası farklı bir uygulama daha başlattı. Öğrencilerinin bu maçı unutması için hafta başından bu yana konuşmalar yapan Yanal, son olarak Eskişehirspor karşılaşmasını cd’ye çektirdi ve futbolcuların hepsine dağıttı. O mücadelede yapılan hatalardan tedirgin olan, gelecek haftalar öncesi de işi sıkı tutan başarılı hoca, “Eskişehirspor maçını evinizde izleyin, hatalarınızı bulun. Bu hataları Sivasspor maçından itibaren ortadan kaldırmanızı istiyorum. Bir yenilginin ardından kamuoyunda farklı bir hava esmeye başladı. Daha önce de söylediğimiz gibi ipler elimizde ve bizim istediğimiz olacak. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyorsak, her maça aynı hırs ve kazanma arzusuyla çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

Yasağın adı Galatasaray!

Sarı-Lacivertliler’in takipçisi Galatasaray’la puan farkının 7’e düşmesinin ardından yaşanan sözlü sataşmalara son vermek isteyen Yanal, futbolculara bu konuda da yasak getirdi. Galatasaray cephesinde, “Arena’da kazanan biz olacağız. Bu nedenle puan farkını 4 olarak düşünüyoruz” sözlerinin ardından Fenerbahçe’nin yıldız ismi Kuyt da, “Fark 10 puan” karşılığını vermişti. Bu durumu değerlendiren Yanal, futbolcularının puan farkıyla ve rakipleriyle ilgili demeç vermesini yasakladı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı

ERSUN YANAL İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ