MENÜ

Yanal: Fenerbahçe şampiyon olacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor'a 2-0 yenildikleri maçtan sonra, "Fenerbahçe şampiyon olacak. Bunu net söylüyorum" dedi.

Yanal: Fenerbahçe şampiyon olacak

Maçı değerlendiren Ersun Yanal, şunları söyledi:

"Bugün futbolun dışında söylenmesi gereken çok şey oldu. Bugün maalesef futbolun dışına çıktık. 22 dakikalık oyunun görüntüsü çok farklıydı. Kazanmayı ilke edinmiş bir takım görüyorduk, her şeyi ile üstündük. Avantaj kuralları ve oyun şekliyle herkesin takdirini kazanmıştır. Eksik kaldıktan sonra da aynı oyunu oynamaya çalıştık. Oynamak isteyen takımın altını çizmek gerekiyor. Paydaşlar da hata yapar ama bugünkü hatalar oyunu etkiledi. Bu hataları yapmamak gerekiyor. Bunu da değerlendirecek kurumlar düşünmelidir. Fenerbahçe şampiyon olacak. Bunu net söylüyorum. Çok güçlü, herkese örnek olan bir camiamız var. Bundan sonra rakip kim olursa olsun hep kazanmak için oynayacağız. Bu adil bir yarış, bu çerçeve içinde kalmasını canı gönülden diliyorum. Bu yarışı adilleştirmenin dışına çıkacak her şeyin bugün umarım sonu olur. Fenerbahçe oynadığı oyunun karşılığını mutlaka alacak."
Çok fazla detaya girmek istemediğini belirten Yanal, "Yediğimiz golde avantaj kuralları ile ilgili değerlendirmeyi sizin yapmanızı istiyorum. Takımın karşılıklı oyunları eşit olmalı. Maalesef bunun de cezasını rakip kesti. Bu adaletli oyunu adaletli ortaya koyacak birimler var, onları biraz daha düşünmek gerekir. Kaybedebilirsiniz, Fenerbahçe'nin nasıl oynayabileceği ortada. Bu oyunu adil oynamak için de biraz da sesimizi duyurmak gerekir. Rakip kalede gol atarken, maalesef golü yedik. Biz gerekenleri yapacağız ve bu takım şampiyon olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ