MENÜ

Yalçın Koşukavak'tan Mensah, Carole ve Hosseini müjdesi

Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Bernard Mensah ile yeni transferleri Lionel Carole ve Majid Hosseini’nin aralarına katıldığını söyledi.

Yalçın Koşukavak'tan Mensah, Carole ve Hosseini müjdesi

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Bernard Mensah ile yeni transferleri Lionel Carole ve Majid Hosseini’nin aralarına katıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Transfer hareketliliğinin devam ettiğini belirten Koşukavak, "Yerli oyuncuya ihtiyacımız var. Federasyonun yeni getirdiği kurala göre sahada 8 yabancı 3 yerli olması gerekiyor. Bundan dolayı oraya transfer yapmayı düşünüyoruz. Hazırlık maçlarından sonra daha aciliyetli bir durum ortaya çıkarsa, yönetimle konuşup ihtiyaç olan yerlere de bir şeyler yapabiliriz." dedi.

Yeni sezon fikstürünün Kayserispor için hayırlı olması temennisinde bulunan Koşukavak, şöyle konuştu:

"Kayserispor herkesin bildiği gibi uzun süredir bir iskeleti olmadan mücadele ediyor. Sürekli bir omurga oluşturma çabası var. Mesela geçen sezon Denis Alibeck sakatlığından dolayı çok az forma giydi. Campanharo yine öyle... Yani bir oyun yapısı üzerinden hareket edilmemiş, sürekli sirkülasyon olmuş. Bu işler biraz zaman alıyor. Bundan dolayı fikstür bizim için kritik. Ligin zorluk derecesi yüksek. Lige iyi başlarız inşallah. Geçtiğimiz sezon 20 günde Allah beni utandırmadı. Bu sezon daha iyisini yapabiliriz. Zaman ve süreçle olacak işler. Daha aklıselim orta ve uzun vadeli planlar yapmalıyız. Hem yarışıp hem de gelecek sezonun kadrosunu inşa etmek lazım, Doğru olan da budur."

Haberin Devamı

Portekizli yıldız futbolcu Manuel Fernandes’in sezon başından bu yana hiçbir antrenmanı kaçırmadığını belirten Koşukavak, "Manuel Fernandes ilk toplandığımız gün bizimle beraberdi ve hiç antrenman kaçırmadı. Saygıyı çok hak eden yönleri var. Antrenmanın her tarafında var. Yüzde yüzünü veriyor. Yaşı ilerlemesine rağmen bu tavrı, bu duruşu gösteriyor. Kendisine de teşekkür ettim. Bu mantıkla ilerlerse Kayserispor’a katkı sağlayacağını düşünüyorum." diye konuştu.

AA

YORUM YAZ