MENÜ

Yakup Sekizkök: Maça iyi hazırlanmıştık

THY Avrupa Ligi’nin 31. haftasında konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’u 85-65 yenen Anadolu Efes’te yardımcı antrenör Yakup Sekizkök, maça iyi hazırlandıklarını ve savunmada iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Yakup Sekizkök: Maça iyi hazırlanmıştık

THY Avrupa Ligi’nin 31. haftasında konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’u 85-65 yenen Anadolu Efes’te yardımcı antrenör Yakup Sekizkök, savunmada iyi oynayarak maçı kazandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Sekizkök, oyuncularının deplasman temposundan dolayı biraz yorgun olduğunu aktardı. Sekizkök, oyuna sonradan dahil olan oyuncularının iyi skor desteği verdiğini belirterek, şu değerlendirmede bulundu: "Maç beklediğimiz gibi başladı. Maçın başında farkı 10 sayıya çıkardık. Savunmada da iyiydik. Takımımız deplasman temposundan dolayı biraz yorgundu. Bu galibiyetten sonra istediğimiz tempoya döneceğiz. Daha çok antrenman yapma fırsatı bulacağız. Rakibimiz topu iyi çeviren, geçiş hücumlarıyla iyi işler yapan bir ekipti. Bu akşam buna iyi hazırlanmıştık."

YORUM YAZ