MENÜ

Yağmur Taktaş kimdir?

Futbolcu Emre Mor ile ilgili iddialarda bulunan Yağmur Taktaş magazin ve spor gündemini meşgul etmeyi sürdürüyor. Galatasaray'ın yıldızı Emre Mor'un kendisine sosyal medyadan mesajlar gönderdiğini açıklayan Taktaş, katıldığı bir TV programında da çarpıcı iddialarda bulundu. Yağmur Taktaş, Emre Mor'un kendisini evine davet ettiğini ileri sürüp, sonrasında yaşananları canlı yayında aktardı. Gündeme damga vuran Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Bu detaylar ve Yağmur Taktaş'ın açıklaması haberimizin içeriğinde...

Yağmur Taktaş kimdir?

Yağmur Taktaş gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor. Yağmur Taktaş bir anda spor ve mgazin gündeminin ilk sıralarına tırmandı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yağmur Taktaş'ın bu sıçrayışındaki en önemli neden ise Galatasaray'ın genç yıldızı Emre Mor ile yaşandığı ileri sürülen temas. İddiaya göre Emre Mor, Yağmur Taktaş'a sosyal medya aracılığıyla ulaşıp mesaj gönderdi ancak eski model oralı olmadı. Yağmur Taktaş katıldığı bir TV programında da detayları aktardı. Bu gelişme sonrası da "Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı" türünden aramalar yapılıyor. Yağmur Taktaş'ın tanıtımı ve bilinmeyenleri içeğin devamında.

Haberin Devamı

Yağmur Taktaş kimdir?

Yağmur Taktaş geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir moda programıyla ilk olarak Türk internet kullanıcılarının dikkatini çeken isimlerinden. Sonrasında sosyal medyayı çok aktif kullanarak ve imajında sürekli değişikliklere giderek dikkat toplamaya çalışan figürlerden. Çoğu sosyal medya kullanıcısının "fenomen" yakıştırmalarına da muhatap oluyor. Aslen Adanalı ve 1996 doğumlu. Yağmur Taktaş'ın yaşının 23 olduğu basit bir hesaplamayla ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

Yağmur Taktaş'ın sevgilileri

Yağmur Taktaş 1996'da Adana'da dünyala geldikten sonra aynı şehirde Anadolu Lisesi okuyup. mezun oldu. Eğitim hayatına devam etmeyen Yağmur, modaya olan ilgisi nedeniyle moda programlarını yakından takip etti. Yağmur Taktaş'ın hobileri ise şöyle sıralanıyor: Alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktivitelerde bulunmak.

Yağmur Aktaş'ın Emre Mor açıklaması

Yağmur Aktaş, katıldığı TV programında Emre Mor ile aralarında geçenleri aktardı. Önemli iddialarda bulunan Yağmur, Galatasaray'lı genç yıldızın kendisini evine davet ettiğini ileri sürdü. Yağmur Aktaş imalı sözler sarfedip, "Emre Mor ülkemize yeni geldi" diyerek, genç yıldızın bu işlerde acemi olduğu mesajını da verdi. Yağmur Aktaş'ın programdaki açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaraylı Emre Mor iyi bir oyuncu Türkiye'ye yeni geldi. Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi var. Bana sosyal medyadan kendisi mesaj yolladı. Konuştuğumuzda daha önce görüştüğümüzü söyledi ama ben hatırlamıyorum. Emre Mor ile bir araya geldik. Gece kulübünde değil. Ben dünya starlarıyla konuşuyorum. Onların da mesajları var istesem onların mesajlarını da ifşa ederdim. Emre benden yaşça küçük. Ben küçük erkeklerden hoşlanmıyorum. Ben 23 yaşındayım ama bana bir şeyler öğretebilecek insanlarla iletişim kurmayı istiyorum."

Haberin Devamı

YORUM YAZ