MENÜ

Ya Milan, ya Aslan!

Golcü transferinde düğmeye basan Galatasaray, bir süredir gündemde bulunan Maxi Lopez için İtalyan deviyle karşı karşıya geldi. İddiaya göre Tangocu'nun kaderi, vatandaşı Tevez'e bağlı!

Ya Milan, ya Aslan!

SAVAŞÇI: İŞTE MAXI LOPEZ

Haberin Devamı

Milan Baros’un, performansını her yükselttiğinde sakatlık yaşaması, Galatasaray’ı zor durumda bırakıyor. Bunun örneklerini geçmiş yıllarda yaşayan Sarı-Kırmızılılar, benzer bir sıkıntının Eskişehir’de de ortaya çıkmasıyla harekete geçti. Golcü transferi doğrultusunda düğmeye basan Galatasaray Yönetimi, bir süredir gündemde bulunan Maxi Lopez için tekrar devreye girerken, bir anda Milan’la karşı karşıya geldi. Çizme basınının iddiasına göre, Manchester City’den ayrılmak için gün sayan Carlos Tevez’i kadrosuna katmaya çalışan İtalyan devi, bu transferi gerçekleştiremezse, Arjantinli yıldızın vatandaşı Maxi Lopez’i renklerine bağlayacak.

Yaklaşık 5 milyon Euro

İtalyan medyasında, Catania forması giyen 27 yaşındaki forvetin Milan’dan haber beklediği, olumsuz bir gelişme halinde çok büyük bir olasılıkla Galatasaray’a imza atacağı belirtiliyor. Tangocu’nun bonservis bedelinin 5 milyon Euro civarında olduğu dile getirildi.

Haberin Devamı

Kimdir?

Tam adı: Maximiliano Gaston Lopez
Doğum tarihi: 3 Nisan 1984
Doğum yeri: Buenos Aires, Arjantin
Boyu: 1,88 m
Mevkii: Forvet
Oynadığı kulüp: Catania (55 maç 20 gol)
Oynadığı takımlar: River Plate, Barcelona, Mallorca, FK Moskova, Gremio

YORUM YAZ