MENÜ

Y. Malatya moralli hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, sahasında yapacağı Hacettep maçının hazırlıkları sürüyor.

Y. Malatya moralli hazırlanıyor

Teknik direktör Cafer Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Sarıyer maçından aldıkları galibiyetin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, aldıkları puandan çok sahada sergiledikleri oyunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bugsaş Spor maçında kaybettikleri puanları Sarıyer karşılaşmasında telafi ettiklerine değinen Aydın, şunları kaydetti:
"Sarıyer maçında takım olarak çok iyi bir mücadele örneği sergiledik. Aldığımız üç puandan öte, bizi sevindiren sergilediğimiz oyundu. Futbol adına elimizden gelenin en iyisini yaptık. Zaten, bunu yapınca skorda kendiliğinden geliyor. Deplasmana galip gelmek amacıyla değil, iyi futbol oynamak için gitmiştik. İlk 45 dakika ve ikinci yarının son 20 dakikasında üst seviyede bir oyun sergiledik. Maçın üstünlüğü hep bizdeydi."

Rakip takımın fazla pozisyon yakalayamadığını dile getiren Aydın, Sarıyer maçındaki oyunu sonraki haftalara da taşıyabildikleri oranda iyi işler yapacaklarını ve üst takımlarla olan puan farkını azaltacaklarını vurguladı.
Aydın, takımın Hacettepe maçına odaklandığını ve çalışmalarını da bu doğrultuda yaptıklarını kaydetti.
Tüm taraftarları maça beklediklerine işaret eden Aydın, taraftarın takıma sahip çıktığı takdirde yapamayacakları hiç bir şeyin olmayacağını belirtti.

Haberin Devamı

Öte yandan, kart cezalısı Gökhan’ın karşılaşmada forma giyemeyeceği bildirildi.

AA

YORUM YAZ