MENÜ

Xayah Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Xayah İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends evreninde oldukça farklı bir şampiyon olan Xayah, sevgilisi Rakan ile beraber takılıyor. Yani bir değil iki karaktere birden sahip oluyorsunuz. Her ne kadar sadece Xayah karakteriyle oynanılsa da Rakan biraz işin eğlencesi. Bilmeyenler için Xayah anlatımı ve oynayanlar için yeni yapılan değişiklikleri öğrenmek adına tüm ayrıntıları araştırdık. Detalar haberimizde. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Xayah Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Xayah İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends evreninde oldukça farklı bir şampiyon olan Xayah, sevgilisi Rakan ile beraber takılıyor. Yani bir değil iki karaktere birden sahip oluyorsunuz. Her ne kadar sadece Xayah karakteriyle oynanılsa da Rakan biraz işin eğlencesi. Bilmeyenler için Xayah anlatımı ve oynayanlar için yeni yapılan değişiklikleri öğrenmek adına tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

Asi Xayah

Hakkını aramak için bireysel bir savaş içerisinde olan Xayah, kusursuz bir ölümsüz vastaya devrimcisidir. Hızını pratik zekasından, kurnazlığından ve oldukça keskin olan tüy kadar hafif bıçaklarından alır. Yoluna kim çıkarsa çıksın hepsini yok eder.

Xayah şampiyonunun hem sevgilisi hem de ortağı olan Rakan ile omuz omuza çarpışır. Onunla birlikte, giderek küçülen kabilesini, halkını korumaya ant içmiştir. Irkının eski ihtişamına kavuşmasını sabırsızlıkla beklemektedir.

Asi Xayah Oynanış Biçimi

Xayah şampiyonu bildiğiniz diğer şampiyonlardan biraz daha farklıdır. Onun yanında hem ortağı hem de sevgili olan Rakan vardır. Bu sevgi dolu çiftin pasif skili ise Kusursuz Kesik'tir. Skill, şampiyonun bir yetenek kullandığında 3 normal saldırısı, yoluna çıkan bütün rakiplere isabet eder. Düştüğü yerde ise 6 saniyeliğine bir Tüy bırakır. Güçlenen saldırının asıl rakibi; isabet ve hasar etkilerinin tamamını alır. Diğer yandan rakipler %50 hasar alır. Şampiyon en fazla 5 adet güçlendirilmiş saldırı biriktirebilir.

Haberin Devamı

Çifte Hançer skili klavyeden Q yeteneğinde şampiyon, iki bıçak atar. Bu bıçaklar fiziksel hasar vererek iki Tüy bırakır. İlk isabetten sonra isabet ettiği diğer rakipler %50 hasar alır. Amansız Hiddet skili, klavyeden W yeteneği ise, bildiğiniz skillerden daha farklıdır. Şampiyon kendisine saldırı hızı kazandırır. Vuruş yapmasını sağlayan tüylerden bir fırtına oluşturur. Eğer bir rakibe isabet ederse şampiyon hız kazanır. Sevgilisi Rakan, şampiyonun yanında ise o da Amansız Hiddet’in etkilerini kazanır.

Keskin Çekim skili, klavyeden E yeteneğinde şampiyon tüm tüyleri geri çağırır. Tüyler deşip geçtikleri rakiplere fiziksel hasar verir. Bir düşman 3 tüyden isabet yerse, sabitlenir. İsabet eden her tür bir öncekinden daha az zarar verir. Son olarak klavyeden R yeteneği Tüy Fırtınası'nda şampiyon havaya sıçrayarak hedef alınamaz bir konuma gelir. Ardından yağdırdığı bıçaklar fiziksel hasar vererek düştükleri yerde sıralı Tüyler bırakır. Ayrıca şampiyon havada iken hareket edebilmektedir.

Haberin Devamı

Asi Xayah S11 Rün Dizilimi

Xayah şampiyonunun yeni sezonda eklenen rün dizilimi;

İsabet

Ölümcül Tempo

Pratik Zeka

Efsane: Kan

Son Darbe

Büyücülük

Bulut Pelerini

Yaklaşan Fırtına ve;

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişen Kuvvet

+ 5 Zırh

Asi Xayah S11 Yetenek Skilleri

Xayah şampiyonunu oynarken Rakan’ı her zaman yanınızda tutmaya çalışın. Böylece skiler daha aktif hale gelip fazladan kazanım yapacaktır. S11 yeni sezonda Xayah yetenek skilleri dizilimi;

Çifte Hançer: 1- 14- 15- 17- 18

Amansız Hiddet: 3- 8- 10- 12- 13

Keskin Çekim: 2- 4- 5- 7- 9

Tüy Fırtınası: 6- 11- 16

Asi Xayah S11 Counter Pickler

Xayah güçlü bir şampiyon ve gücünün çoğunu sevgilisinden alıyor. Yan yana oldukları müddetçe de daha fazla güçlü oluyorlar. Fakat Xayah’ın da karşısında zayıf kaldığı şampiyonlar var. İşte onlar;

Ezreal

Jix

Kalista

Lacian

Miss Fortune

Tristana

Asi Xayah Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Şifa: Dost şampiyonun can değerini 90 ile 345 arasında yeniler ve 1 saniyeliğine %30 hız verir.

Haberin Devamı

Kraken Katili

Savaşçı Çizmeleri

Canbiçen

Ebedi Kılıç

Gümüşgöl Şafağı

Bombardıman Topu

Bombardman Topu

Asi Xayah Kostümleri

Asi Xayah’ın kostümleri de bir ayrı güzel. Şampiyonun tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Kozmik Gece Kostümü

Muhabbet Kuşu Kostümü

SSG Kostümü

YORUM YAZ