MENÜ

Xavi, kilit noktayı açıkladı

Xavi Hernandez, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'le yapacakları karşılaşmayla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Xavi, kilit noktayı açıkladı

''TOPA SAHİP OLMAMIZ GEREKİYOR''

Haberin Devamı

Barcelona'nın kaptanı basın toplantısında şunları söyledi: ''Maç boyunca topa sahip olmamız ve uzun süre kontrolümüz altında tutmamız gerekiyor. Bayern çok formda bir ekip bunu biliyoruz ve onlarda en iyi oyunlarını sergileyeceklerdir.
Eğer kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp, oyunu istediğimiz şekilde yönlendirebilirsek bu maçı kazanabiliriz.'' dedi.

''KİLİT NOKTA TOPA SAHİP OLMAK''

''Maçın kilit noktasının topa sahip olmak diye düşünüyorum, bunu başaramazsak bu bizim için en kötü senaryo demektir.'' diye ekledi.

''BARÇA HER ZAMAN BARÇA'DIR''

Bayern Münih'in maçın favorisi olarak gösterildiği hakkında kendisine yöneltilen sorulara ise:

''Bayern, mükemmel bir takım. Hem fiziksel açıdan hem de teknik açıdan çok iyi durumdalar. Şu an form olarak belki de Avrupa'nın en iyi takımı. Bu görüşlere saygı duyuyoruz ama biz oraya ezilmek için gitmiyoruz, bence her iki takımın şansı eşit durumda.''

''Çok iyi takımlar bunun farkındayız ama Barcelona her zaman Barcelonadır ve insanlar şunu unutmamalı, hem ligde hem Avrupa'da uzun zamandır zirvedeyiz.''

''O HER ZAMAN FARK YARATIYOR''

Maç için en büyük soru işareti olan Messi için ise ''O dünyanın en iyi futbolcusu, her zaman fark yaratmayı başarıyor. Oynamayı çok istiyor. Sahada en iyi Messi'yi izleyebileceğinize garanti verebilirim.'' dedi.

Haberin Devamı

Ufuk Aslan / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ