MENÜ

WRC'de Kalle Rovanpera'dan üst üste 3. zafer

Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 2022 sezonunun dördüncü yarışında zorlu ralliyi 3 saat 44 dakika 19,2 saniyede tamamlayan sporcusu Kalle Rovanpera, rakiplerini geride bırakarak İsveç ve Hırvatistan'ın ardından üst üste üçüncü zaferine ulaştı.

WRC'de Kalle Rovanpera'dan üst üste 3. zafer

Motor sporlarının en önemli organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 2022 sezonunun dördüncü yarışı Portekiz'de koşuldu. 338.34 kilometrelik toplam uzunluğa sahip 21 etaplık Portekiz Rallisi'ne Red Bull sporcuları imza attı. Hız, akıcılık ve tekniğin ön plana çıktığı zorlu ralliyi 3 saat 44 dakika 19,2 saniyede tamamlayan Red Bull sporcusu Kalle Rovanpera, rakiplerini geride bırakarak İsveç ve Hırvatistan'ın ardından üst üste üçüncü zaferine ulaştı.

Haberin Devamı

Elfyn Evans ikinci, Dani Sordo da üçüncü oldu. Yeşil bir geleceğin ve sürdürülebilirliğin vurgulandığı Dünya Ralli Şampiyonası'nın dördüncü yarışının ardından genel klasmanda Kalle Rovanpera zirvede yer alıyor. Dünya Ralli Şampiyonası'nda sezonun beşinci yarışı 02-05 Haziran tarihlerinde İtalya'da gerçekleşecek.

DHA

YORUM YAZ