MENÜ

Westerlo'da Atabey Çiçek rüzgarı! Dengeleri değiştiren golü işte böyle kaydetti...

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'den Westerlo'ya kiralanan Atabey Çiçek, Belçika ekibinde yakaladığı çıkışı sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Belçika 2. Ligi'nde oynanan Westerlo - Lommel mücadelesinde takımına galibiyeti getiren Çiçek, performansıyla göz doldurdu. İşte Westerlo 2 - 1 Lommel maçında Atabey Çiçek'in kaydettiği o gol...

Atabey Çiçek'ten kritik bir gol daha... Geçtiğimiz transfer döneminde Medipol Başakşehir'den Belçika ekibi Westerlo'ya kiralanan Atabey Çiçek, Belçika 2. Lig'de oynanan Westerlo - Lommel maçına damga vurdu.

Haberin Devamı

Westerlo'nun 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçta Atabey Çiçek galibiyeti golünü attı ve maçta adeta yıldızlaştı. İşte 25 yaşındaki santraforun maçın 83. dakikasında dengeleri değiştiren o golü...

ATABEY ÇİÇEK KİMDİR?

Atabey Çiçek, 24 Temmuz 1995 tarihinde dünyaya geldi. Çocukken İzmir'de yaşayan Atabey, Ankara'ya taşındıktan sonra, 7 yaşındayken babası tarafından Gençlerbirliği'nin yaz spor okuluna yazdırıldı. Aradan 6 ay geçtikten sonra kulüpte yapılan seçmede başarılı olan Atabey, o zamanlar 1995 doğumlu oyuncuların henüz bir takımı olmadığından bir yaş daha büyüklerin bulunduğu altyapı takımına seçildi. Sonrasında ise yakaladığı çıkışla A takıma kadar yükseldi.

2011 yılına kadar Gençlerbirliği altyapısında oynayan Atabey, 2011 yılında Gençlerbirliği kulübü ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2011-2012 sezonunda Gençlerbirliği A2 takımında görev aldı. 2011-2012 sezonunda Gençlerbirliği'nin Spor Toto Kupası'nda Gaziantepspor, MP Antalyaspor ve Kayserispor ile yaptığı maçlarda forma giydi. 2012-2013 A2 Ligi'nde attığı 29 golle gol kralı oldu.

Haberin Devamı

2011 yılından itibaren genç millî takımlar düzeyinde forma giyen Atabey Çiçek, başta A2 millî takımı olmak üzere U-16, U-17 ve U-18 takımlarında bugüne kadar millî formayla çıkmış olduğu 35 maçta 20 gol atmıştır.

YORUM YAZ