MENÜ

West Ham United, Declan Rice'ın değerini belirledi! 150 milyon Sterlin

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alan yıldız futbolcusu Declan Rice için talep edeceği bonservis bedelini belirledi. İngiliz futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen takımlar 150 milyon Sterlin'i gözden çıkarmak zorunda.

West Ham United, Declan Rice'ın değerini belirledi! 150 milyon Sterlin

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alan yıldız futbolcusu Declan Rice için talep edeceği bonservis bedelini belirledi. İngiliz futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen takımlar bir serveti gözden çıkarmak zorunda.

Haberin Devamı

Daily Mail'de yer alan habere göre birçok talibi bulunan Declan Rice ile yolalrını ayırmayı planlarken, yüksek miktarda bonservis geliri bekliyor. Takımın teknik direktörü David Moyes ve West Ham yönetim kurulu, İngiliz futbolcuyu 150 milyon Sterlin'in altında bir bonservis bedeline takımdan göndermemekte kararlı.

Manchester United en ciddi talip

Manchester United, yaz aylarında Old Trafford'dan ayrılması gündemde yer alan Paul Pogba'nın yerine Declan Rice'ı düşünüyor. Başarılı futbolcunun da Kırmızı Şeytanlar'a sıcak baktığı belirtilirken, İngiliz devinin ise West Ham tarafından talep edilen rakama ulaşıp ulaşamayacağı henüz belli değil.

Bir başka Premier Lig ekibi Chelsea'de futbolcuyla ilgilenen takımlar arasında yer alıyordu. Ancak kulübün sahibi Roman Abramovich'e uygulanan yaptırımlar sonrası böyle bir transfere ihtimal verilmiyor.

Haberin Devamı

West Ham ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon 38 maçta görev alırken, takımı adına 4 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

YORUM YAZ