MENÜ

West Ham'ın Töre ısrarı!

West Ham, Gökhan Töre için yaptığı kiralama teklifinin reddedilmesinin ardından milli futbolcu için yeniden Beşiktaş'la masaya oturdu. Siyah-Beyazlılar Töre için 15 milyon Euro fiyat belirledi.

West Ham'ın Töre ısrarı!

West Ham United'ın Gökhan Töre ısrarı sürüyor...

Daha önce Beşiktaş'a satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllık kiralama teklifi yapan, ancak Siyah-Beyazlılar'dan ret cevabı alan Çekiçler, bu kez milli oyuncunun bonservisini almak için harekete geçti.

İngiliz Sky Sports'un haberine göre, West Ham, Bilic'in çok istediği 24 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'la yeniden masaya oturdu.

Haberde, Kartal'ın Gökhan Töre'yi 15 milyon Euro'dan aşağı bırakmak istemediği ve görüşmelerin bu yönde sürdüğü ifade edildi.

Yeni sezonda Olimpiyat Stadyumu'nda maçlarını oynayacak West Ham, iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yaparken, Bilic için Gökhan Töre hamlesi büyük önem taşıyor.

Daha önce kadrosuna Norveçli orta saha Havard Nordtveit ve Cezayirli kanat oyuncusu Sofiane Feghouli'yi katan West Ham, EURO 2016'nın yıldızı Dimitri Payet'i de takımda tutmak için tüm şartları zorlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ