MENÜ

Werder Bremen - Wolfsburg maçı iddaa heyecan misli.com'da

Deplasmandaki son 5 maçtan 13 puan çıkaran Wolfsburg, iç sahada en son lig galibiyetini 280 gün önce alan Bremen'e konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis ve Tek Maç seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Üstelik Almanya Bundesliga'da kesintisiz Canlı İzle keyfi de Misli.com'da!

Werder Bremen - Wolfsburg maçı iddaa heyecan misli.com'da

Tam toparlanıyor galiba derken Frankfurt'tan fark yiyen Bremen, düşme hattının ortasında çakıldı kaldı... O maç biraz da zorunluluktan kenardan gelen Leonardo Bittencourt ve Milot Rashica bu sefer ilk 11'de olacaktır. TD Florian Kohfeldt'in en uçta yine Davie Selke ile başlaması, ama Yuya Osako ve Fin Bartels'in kızağa çekilmesi şaşırtıcı olmaz. Bittencourt ve Rashica'nın sağlıklı bir şekilde sahada olması takımın ligde kalması yolunda çok büyük önem taşıyor. Milli oyuncumuz Ömer Toprak, tecrübeli forvet Claudio Pizarro ve alternatiflerden Niclas Füllkrug sakat. Nuri Şahin'in sezonu kapattığı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Werder Bremen - Wolfsburg maçı iddaa heyecan misli.comda

Wolfsburg da bir iyi, bir kötü... Leverkusen'i deplasmanda 4-1 yenen takımla, iç sahada Frankfurt'a 2-1 kaybeden takım arasında bu kadar fark olmamalı... Sağ açık alternatiflerinden Felix Klaus cezasını tamamladı, bu sefer de koronavirüs salgını sonrası alınan 2 galibiyette 2 gol atan Renato Steffen cezalı duruma düştü. Sol bek Jerome Roussillon maç saati netleşecek, yetişmezse Yannick Gerhardt'ı o bölgede izleyebiliriz.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Wolfsburg'un deplasmanda oynadığı son 6 lig maçı "2.5 ÜST" bitti.

- Wolfsburg deplasmanda oynadığı son 5 lig maçını kaybetmedi. (4 galibiyet - 1 beraberlik)

- Bremen iç sahada oynadığı son 9 lig maçının 8'ini kaybetti. (1 beraberlik)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Haberin Devamı

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Bundesliga mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Wolfsburg kazanır" oldu! %17'lik kesim deplasman ekibinin değerli istatiğine güvenip "MS2" oynamış... %14'lük kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 3 gol atacağını düşünüyor.

YORUM YAZ