MENÜ

Werder Bremen - Borussia Dortmund maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

2.5 sezonluk Lucien Favre serüveni sona eren Dortmund, Weserstadion'da Bremen'e konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Bundesliga keyfi sezon boyunca CANLI YAYINLARLA Misli.com'da!

Werder Bremen - Borussia Dortmund maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Sezonun açılış maçında Hertha'ya kaybettikten sonra 7 hafta üst üste yenilgi yüzü görmeyen Werder Bremen, son 3 maçta arka arkaya yenilgiler alıp 13. sıraya kadar geriledi. İlk 5 maça 4 gol sığdıran Füllkrug, sol açık Rashica ve hücum alternatiflerinden Selke sakat. TD Florian Kohfeldt hücumdaki bu eksikler sonrası Sargent'in arkasında zaman zaman Osako'yu, zaman zaman da Woltemade'yi denedi ama esas sorun savunmada! Friedl taş çatlasa 3 maçta iyiydi, Ömer Toprak en usturuplu şekilde Bayern maçında görev yapabildi. Stoperlerde ciddi bir standart yakalama sorunu mevcut.

Haberin Devamı

BREMEN - DORTMUND MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Werder Bremen - Borussia Dortmund maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

Dortmund ise son 5 lig maçında sadece 1 kez kazanınca Lucien Favre ile yollarını ayırdı. İç sahada üst üste 3 yenilgi gelmesi ve sonuncu mağlubiyetin 5-1'le alınmış olması bardağı taşıran son damla oldu. Daha önce West Ham ve Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in, son 2.5 sezondur da Dortmund'da Favre'nin yardımcılığını yapan Edin Terzic, TD statüsüne çıkartıldı. Sezona fırtını gibi giren Haaland ve sağ bek Meunier sakat. Son 5 maçta ortalarda gözükmeyen Delaney ve Devler Ligi'ndeki son grup maçında sakatlanan Thorgan Hazard'ın durumları maç saati netlik kazanacak. Çiçeği burnunda TD Terzic; "Signal Iduna Park'a ilk defa geldiğimde 9 yaşındaydım. O zaman kendimi şu anki konumumda hayal edemezdim. Takımın başındaki insan olarak oyuncularınıza bazen bazı şeyleri duygusal olarak da aktarmalısınız. Onların beni ilk konuşmamızda çok iyi anladığını ve beraber gelişeceğimizi düşünüyorum..." dedi.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Bremen'in iç sahada oynadığı son 3 maç "karşılıklı" gollere sahne oldu.

- Dortmund'un ligdeki son 5 maçında "karşılıklı gol" izledik. Bu 5 maçın 4'ü aynı zamanda "2.5 ÜST" oldu.

- İki takım arasındaki son 7 resmi maçın 4'ü "beraberlik" ile sonuçlandı. (2 Dortmund - 1 Bremen)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Almanya Bundesliga karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Borussia Dortmund Kazanır" oldu! %33'lük kesim Terzic önderliğinde ilk maçına çıkacak olan Dortmund'a güvenmiş durumda... %26'lık kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

YORUM YAZ