MENÜ

Wenger'in transfer isyanı

İngiltere'nin dev kulüplerinden Arsenal'in teknik patronu Arsene Wenger, transfer yapmaları gerektiği yönündeki eleştirilere adeta isyan etti.

Wenger'in transfer isyanı

Premier Lig'de geride kalan haftalarda hem Manchester United hem de Manchester City'e kaybeden Arsenal'in kadrosuna, daha tecrübeli isimler katması gerektiği yönündeki eleştiriler Fransız teknik adamı kızdırdı.

Arsenal Başkanı Peter Hill-Wood, transfer için yeterli bütçeleri olduğunu ifade etti ancak Wenger'in para harcayarak takıma süper yıldızlar da getirilse bir ekstra gelişme olmayacağını düşündüğünü söyledi.

Wenger de konuyla ilgili olarak, "Paramız olduğu doğru ve insanlar bana para harcamadığım için sitem ediyor. Bu kişisel bir şey değil. Sadece yeterince güçlü bir kadrom olduğunu düşünüyorum" dedi.

Fransız teknik adam sözlerine şöyle devam etti: "Genç oyuncularla çalıştık ve şu anda ortaya çıkışlarını izliyorum. Diaby, Denilson, Song, Fabregas, Walcott, Vela, Ramsey. Birçok oyuncum var ve ben onların önüne birini transfer etmek istesem de daha iyisini bulamam. İnsanlar benden golcü oyuncu almamı istiyorlar ama onları nereye koyacağım? Sonra benim için dünya starı olan oyuncularımı kaybetmek zorunda kalacağım. Eğer kadroya bir ekleme ihtiyacı hissedersek bunu yaparım."

Wenger son olarak, "Eğer gerçekten ikna olmuşsanız, transfer politikanıza uygun, farklılık yaratacak bir oyuncuysa para harcarsınız. Ancak eğer yılda 15 milyon sterlin kazanan bir oyuncu alırsanız, diğerlerini 2 milyon sterlin ücretle tutamazsınız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ