MENÜ

Webo'ya yapılan ırkçı saldırıda aylar sonra ortaya çıkan gerçek!

Son dakika haberi... Ülkemizi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Medipol Başakşehir'in, Fransa'da PSG ile oynadığı maça yaşanan ırkçı olayı damga vurmuştu. Müsabakanın 4. hakemi Constantin Coltescu, turuncu-lacivertli takımın yardımcı antrenörü Webo'ya yönelik ırkçı söylemlerde bulunmuş, iki takımın futbolcularından gelen tepkiler üzerine karşılaşma ertesi güne ertelenmişti. Hakem değişiklikleri sonrasında ise mücadele kaldığı yerden devam etmişti. Webo, uğradığı ırkçılık olayına dair France Football'a konuştu ve PSG'nin o dönemki teknik adamı Tuchel'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Webo'ya yapılan ırkçı saldırıda aylar sonra ortaya çıkan gerçek!

Son dakika... Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Medipol Başakşehir, PSG maçında uğradığı ırkçılık skandalıyla tüm dünyanın gündemine gelmişti. Fransız ekibiyle oynanan müsabakada 4. hakem Constantin Coltescu, yardımcı antrenör Webo'ya karşı ırkçı söylemlerde bulunmuştu. Müsabaka hem Başakşehirli hem de PSG'li oyuncuların tutumları sayesinde ertelenmiş ve ertesi gün başka hakemlerle kaldığı yerden devam etmişti. Bu maçtan aylar sonra çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde Pierre Webo'nun PSG deplasmanında maruz kaldığı ırkçılık tüm dünyada büyük yankı bulurken, Kamerunlu antrenör o anlarda yaşananlarla ilgili France Football'a konuştu.

Webo, PSG'nin eski teknik direktörü Tuchel'in kendisine inanmadığını daha sonradan öğrendiğini açıkladı.

PSG'NİN ESKİ HOCASINDAN FLAŞ SÖZLER! "MAÇI OYNAMAMAK İÇİN..."

Alman teknik adamın Başakşehirli Fredrik Gulbransen ile o anlarda sohbet ettiğini ve olayın kahramanı 4. hakem Constantin Coltescu'ya giderek, "Bunu gerçekten dedin mi yoksa oynamamak için mi böyle yapıyorlar" dediğini açıkladı.

Bu sözleri Gulbransen'in kendisine aktardığını ve ilk duyduğu anda, "İnanamıyorum, bu normal değil. Bunun Tuchel'den geldiğine inanamıyorum" diyerek şaşkınlığını gizleyemediğini belirten Webo, "Türkiye'den daha yola çıkarken maçı oynamak istemediğimizi iddia etmiş. Tuchel'den bu dayanışmayı göremedik" sözleriyle de Chelsea ile anlaşan Tuchel'i sert ifadelerle eleştirdi.

Haberin Devamı

Weboya yapılan ırkçı saldırıda aylar sonra ortaya çıkan gerçek

YORUM YAZ