MENÜ

Watford-Chelsea maçında şok olay! Taraftar rahatsızlandı, maç durduruldu

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Watford sahasında Chelsea ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma oynanırken tribünde bulunan bir taraftarın rahatsızlanması sonucu maç durduruldu. İki takım oyuncuları soyunma odalarına gittiler. Taraftarın durumunun stabil olduğu bilgisinin gelmesinin üzerine maç kaldığı yerden devam etti. 90 dakika sonunda Chelsea, Watford'u 2-1 mağlup etti.

Watford-Chelsea maçında şok olay! Taraftar rahatsızlandı, maç durduruldu

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Watford ile Chelsea'nin karşı karşıya geldiği mücadelede beklenmedik bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 12. dakikasında tribünde bulunan bir taraftarın rahatsızlanması sonucu maç durduruldu. Taraftara sağlık ekipleri müdahalede bulunurken iki tarafın teknik direktörleri ile görüşen maçın hakemi mücadeleye ara verdi.

Bu kararın ardından futbolcular soyunma odasına gitti.

Kalp krizi geçiren taraftarın durumunun ilk müdahalenin ardından stabil olduğu bilgisinin gelmesinin ardından oyuncular sahaya geri döndü ve maç kaldığı yerden devam etti.

Maçın galibi Chelsea

Yaşanan olayın ardından devam eden maçı, Chelsea 2-1 kazanmayı başardı ve 3 puanın sahibi oldu.

29. dakikada Chelsea, Mason Mount ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi Watford ise 43. dakikada skora dengeyi getiren golü kaydetti. ilk yarı 1-1'lik eşitlik ile sona erdi. 73. dakikada sahneye Hakim Ziyech çıktı ve maçın skorunu belirleyen golü ağlara gönderdi. Chelsea sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Watford'da oynayan Milli futbolcu Ozan Tufan, karşılaşmada forma şansı bulamadı.

Bu sonuçla birlikte puanını 33'e çıkartan Chelsea ligdeki liderliğini devam ettirdi. Watford ise 13 puanda kaldı.

YORUM YAZ