MENÜ

Vurucu tim

Burak, Drogba ve Sneijder... Aslan'ın vurucu timi, Cim Bom'un bu sezon ligde bulduğu 36 golün 27'sine imza atmayı başardı. Bu üçlünün performansı taraftarları da mest ediyor

Vurucu tim

Bu sezon geride kalan lig maçlarında Sarı-Kırmızılı oyuncular rakip filelere 36 gol gönderirken, Burak Yılmaz, Didier Drogba ve Wesley Sneijder takımın en etkili silahları olarak 27 gole imza attı. Cim Bom’da bu 3 oyuncunun kaydettiği 27 gol, atılan toplam gollerin yüzde 75’ini oluşturdu. Süper Lig’de geride kalan 2 sezonun gol kralı olmayı başaran Burak Yılmaz, bu sezon da takımının en skoreri durumunda. Sezon içinde yaşadığı şanssız döneme karşın çabuk toparlanan Burak, forma giydiği 19 maça 11 gol sığdırmayı başardı. Ligin ilk iki haftasında Gaziantepspor ve Bursaspor ağlarını birer kez havalandıran başarılı oyuncu, ardından çıktığı 6 lig maçında gole ulaşamayarak talihsiz bir dönem geçirmişti.

Gol pasları da dikkat çekiyor

Drogba ile Sneijder de performanslarıyla taraftarları memnun etti. Bu iki oyuncu, ligde attıkları 8’er golle, Burak Yılmaz’ın ardından skora en fazla katkı yapan isimler olarak dikkatleri çekti. Fildişi Sahilli oyuncu Drogba, özellikle Burak’ın gol yollarında sıkıntılı bir dönem geçirdiği bölümde Galatasaray’ın skor yükünü çekerken, çıktığı 19 lig maçına 8 gol sığdırmayı bildi. Sneijder ise attığı şık goller kadar verdiği gol paslarıyla da dikkati çekerken, takımı adına rakip fileleri 8 kez havlandırmayı bildi.

Haberin Devamı

SNEIJDER İSTATİSTİKLERİ

DROGBA İSTATİSTİKLERİ

MELO İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ