MENÜ

Vural depremi!

Deneyimli teknik adam yönetime, “Şampiyonluk primini şimdiden belirleyelim” teklifi yaptı. Net bir yanıt alamayan Vural akşam saatlerinde görevi bıraktı.

Vural depremi!

Süper Lig’e yükselmek için önünde tek bir mücadele kalan Mersin İdmanyurdu dün akşam Yılmaz Vural’ın istifasıyla sarsıldı. Bir yıl aradan sonra Süper Lig’e dönmek için Samsunspor’la pazar günü final maçına çıkacak olan Akdeniz ekibi, bu önemli maç öncesi hocasız kaldı. Vural’ı istifaya götüren neden ise şampiyonluk primi. Dün yöneticilerle bir araya gelen Vural, “Şampiyonluk primini belirleyelim. Futbolcuların motivasyonu artsın” teklifi yaptı. Ancak idareciler bu öneriye sıcak bakmadı. Yönetimin olumsuz tavrı nedeniyle morali bozulan teknik adam, “Bu şartlarda çalışamam” diyerek, görevinden ayrıldı. Vural’ın istifası sonrası Mersin’in çalışmaları da aksadı. Oyuncular akşam idmanına gecikmeli olarak çıktı.

İdmana noter geldi

Bir süre genel menacer Serkan Damla ile görüşen futbolcular ardından antrenmana çıktı. Yönetim de Yılmaz Vural’ın tepkisinin ardından ciddi bir adım attı. İdareciler, akşam çalışmasına noter getirerek Yılmaz Vural’ın idmana çıkmadığını tespit ettirdi. Öte yandan Yılmaz Vural’ın takımı bırakmasının ardından futbolcular, “Yılmaz hoca maddi sıkıntıları bilerek bu takımın başına gelmişti. Biz finale kadar geldik. Bu takımı Süper Lig’e çıkaracağız. Hocasız da kalsak terimizin son damlasına kadar savaşacağız” dedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ