MENÜ

Volkan Şen'e özel görev

Dick Advocaat, Konya maçı öncesi Lens’in yokluğunda Volkan Şen’i özel olarak hazırlayacak. Hollandalı hoca, konuşmalarla öğrencisini motive edip, Konya karşısında hücum hattını sürüklemesini isteyecek.

Volkan Şen'e özel görev

Jeremain Lens, geçtiğimiz hafta babası Ricardo Wilfred’i kaybetmişti. Yıldız futbolcu buna rağmen Osmanlı ve Aytemiz Alanya maçlarında takımını yalnız bırakmadı.

Lens, Alanya mücadelesinin ardından cenaze törenine katılmak için 1 hafta izin alarak ülkesine gitti. Başarılı oyuncu bu nedenle Atiker Konya karşılaşmasında forma giyemeyecek. Dick Advocaat, bu sezon takımın adeta sırtlayıcısı olan Jeremain Lens’in yerine Volkan Şen’i özel olarak hazırlayacak.

Tecrübeli çalıştırıcı, hafta boyunca yapacağı konuşmalarla Volkan’ı en iyi şekilde motive edecek. Son haftalarda formsuz olan, Osmanlı ve Aytemiz Alanya maçlarında yedek başlayan milli futbolcu da hocasının kendisine olan güvenini boşa çıkarmamaya kararlı. Advocaat’ın talebiyle Volkan Şen, Atiker Konya mücadelesinde daha fazla sorumluluk alarak, takımının ataklarını sürükleyen isim olmaya çalışacak.


Fenerbahçe'den sert açıklama!

Haberin Devamı
YORUM YAZ