MENÜ

Volkan: Jübilemi burada yapacağım

Son haftalarda çok eleştirildi. 'Mutsuz ve sakat' olduğuna yönelik haberler yapıldı. Uzun süredir suskunluğunu koruyan Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Volkan Demirel dün hakkındaki iddialar ve eleştirilerle ilgili açıklamada bulundu.

Volkan: Jübilemi burada yapacağım

“Jübilemi Fenerbahçe’de yapmak istiyorum” diyen Sarı-Lacivertliler’in yıldız file bekçisi, “İnşallah Allah bu fırsatı bana verecektir. Kulübüme yararlı olacak şekilde futbol hayatımı devam ettirip, en güzel şekilde de jübilemi yapmak istiyorum. Mutsuzluğuma ya da yüzümün asıklığına gelince; beni değerlendirirken maçlardaki ruh halime göre değerlendiriyorlar. Önceden maçtan sonra mikrofonlara konuşan bir Volkan vardı ve her şeyi açık yüreklilikle dile getiriyordum. Ancak ikinci yarı itibariyle Antalya kampında verdiğim röportajdan sonra konuşmama kararı aldım. Bunun nedenini de zamanı gelince açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

‘Ne sakatım, ne de mutsuz’

Geçmişe göre şu anda çok daha iyi durumda olduğunu vurgulayan Volkan, “İki omzum da çok iyi durumda. Gol yediğimde bunun sebebi olarak performansımdaki düşüş ya da yüzümün asıklığı gösteriliyor. Ancak herhangi bir sorunum yok. Genel olarak çok büyük bir hata ya da çok büyük bir performans düşüklüğü görmüyorum. Elimden geldiği kadar Fenerbahçe kalesini korumaya, formasını layıkıyla taşımaya çalışacağım” diye konuştu.

VOLKAN DEMİREL'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ