MENÜ

Volkan Demirel'den itiraf: Ağladım!

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de olaylı bir şekilde kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programına özel açıklamalarda bulundu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Volkan Demirel, kahramanlarının Buffon ve babası olduğunu söyledi. Volkan Demirel, 'En son ne zaman ağladın?' sorusu üzerine bakın ne yanıt verdi.

Fenerbahçe'de geçen sezon kadro dışı bırakılan ve yoluna Fenerbahçe teknik ekibinde devam eden Volkan Demirel, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programına özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kahramanının Buffon ve babası olduğunu söyleyen Volkan Demirel, 'En son ne zaman ağladın?' sorusu üzerine " Kadro dışı kaldığımda ağladım. Sert görünüyorum ama aslında çok duygusalımdır. Sen bir şey anlat gözlerim dolar. İnce bir insanımdır kırılırım. Kadro dışı kaldıktan sonraki zamanda arıyorlar, soruyorlar. Neden böyle bir şey yaşadığımı bilmediğim için kendi kendime sordum hep 'neden?' diye. O konuyla ilgili gece Zeynep'e bir mesaj geldi, okuyunca o ağladı. Onun ağladığını görünce ben de ağladım. Eşim benim yüzümden niye ağlasın ki?" dedi.

YORUM YAZ