MENÜ

Volkan Demirel, TT Arena'yı terk etti

Ay-Yıldızlılar'da olaylar bitmiyor... Gökhan Töre'nin milli takım kampından sonra Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekmesinin ardından yaşanan süreç daha sıcaklığını korurken Kazakistan maçı öncesinde ısınmaya çıkan Volkan Demirel, protesto edilmesinden dolayı stadı terk etti.

Volkan Demirel, TT Arena'yı terk etti

Ay-Yıldızlılar’ın, dün akşamki Kazakistan maçı öncesinde yeni bir skandalla karşı karşıya kaldı. Teknik direktör Fatih Terim'in, mücadelenin ilk 11'inde görevlendirdiği Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, karşılaşma öncesinde Arena'da ısınmaya çıktığı sırada bir taraftar grubu tarafından protesto edilmesinin ardından stadı terk etti. Diğer milli oyuncuların da ikna çabaları yeterli olmazken deneyimli kaleci, teknik direktör Fatih Terim'le bile konuşmadan stattan ayrıldı. TFF’ye ait minibüse binen Volkan Demirel stadı büyük bir öfke ile terk etti. Taraftarın protestosuna tepki gösteren ve maçı terk eden Volkan Demirel’in yerine ilk 11’e Volkan Babacan alındı.

Bu sezonki üçüncü skandal

Volkan Demirel'in protesto edilmesinin ardından stattan ayrılması, akıllara milli takımda kısa süre öncesinde yaşanan diğer olayları getirdi. Geçen yıl milli takım kampının ardından Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın odasını silahlı arkadaşıyla basması olayı yakın zaman içerisinde gün yüzüne çıkmış ve büyük tartışma yaratmıştı. Fatih Terim'in de bilgisi dahilinde yaşanan olayın ardından genç futbolcuya, uzun bir süre milli takım yolu kapanmıştı. Gökhan'ın, bu olayın ardından tekrar kadroya davet edilmesinden sonra ise Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, milli kadroya çağırılmalarına rağmen sakatlıklarını gerekçe göstererek bu kararı protesto etmişti.

Yine rezil olduk!


Milli kaleci Volkan Demirel'in dün akşam kendi taraftarı tarafından ıslıklanmasının ardından sahayı terk etmesi, Avrupa basınında geniş yankı buldu. İngiltere'den İspanya'ya kadar birçok basın kuruluşunun son dakika gelişmesi olarak takipçilerine duyurduğu olay, büyük şaşkınlıkla karşılandı. Türkiye'yle beraber Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Grubu'nda yarışan Hollanda'nın önemli basın kuruluşlarından Telegraaf, olaya geniş yer ayırırken, 'Türk kaleci Volkan Demirel, olağanüstü ilginç bir sebepten dolayı stadı terk etti' ifadelerine yer verdi.

Milliler de protesto etti


Ay-Yıldızlı kaleci Volkan Demirel'in, Kazakistan mücadelesi öncesinde ıslıklanmasının ardından deneyimli eldivenin stadı terk etmesine, diğer takım arkadaşları da tepkisiz kalmadı. Karşılaşmanın başlama düdüğünden önce taraftarların kendilerini tribüne çağırmalarına kayıtsız kalan milliler, Volkan Demirel'in yanında olduklarını gösterdi.

Olayla ilgili yorumlar


- Rıdvan Dilmen: Volkan, milli duygularla oraya gelmiş. Ana avrat küfrü duyunca delirir tabii. İşin çivisi çıkmış.

- Güntekin Onay: Milli takımın oyuncusu nasıl olur da stattan ayrılır? Artık ülkemizde fanatizmin çivisi çıktı.

- Akif Çağatay KIlıç (Spor Bakanı): Zor bir dönemde Kazakistan karşısında aldığımız 3 puan çok önemli. Volkan Demirel olayıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu gereken açıklamayı yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ