MENÜ

Volkan Demirel hayatının kırılma anını anlattı: Rüştü abin var dediler...

Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giydikten sonra kariyerine antrenör olarak devam eden Volkan Demirel, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programına konuk oldu. Hayatı ve kariyeriyle ilgili merak edilen birçok konuda samimi açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, hayatının kırılma anını anlattı.

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giydikten sonra kariyerine antrenör olarak devam eden Volkan Demirel, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Hayatı ve kariyeriyle ilgili merak edilen birçok konuda samimi açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, hayatının kırılma anını anlattı.

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce kararını otoban kenarında verdiğini söyleyen Volkan Demirel, "Hayatımın kırılma anı odur. Fenerbahçe ile görüştük o ara İlhan Cavcav da arıyordu 'Bize gel' diye ben de Kartalspor'da oynuyordum. Erdinç abi otobanda arabayı durdurdu ben de arka arabadaydım. Yanıma geldi "Bir yerde forma asılı bir yerde Rüştü abin var. Nereye gitmek istiyorsun?' dedi. Ben de Fenerbahçeli olduğumu ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğimi söyledim. Fenerbahçe'ye geldim, Fenerbahçe ile olan hikayemiz başladı" dedi.

YORUM YAZ