MENÜ

Volkan Demirel: Fenerbahçe'de yenilgi konuşulmuyor!

Yayıncı kuruluşta yayımlanan beIN Süper Lig programının yorumcusu olan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin 3-2'lik Gaziantep FK mağlubiyetini değerlendirdi. Tecrübeli futbol adamı takımdaki coşkusuzluğun altını çizerek, "Maç biteli 5-6 dakika olmadan Fenerbahçe'den iki oyuncu, röportaja geliyorsa içeride demek bu yenilgi konuşulmuyor" dedi.

Volkan Demirel: Fenerbahçe'de yenilgi konuşulmuyor!

2002-2019 yılları arasında aralıksız olarak Fenerbahçe forması giyen ve Sarı-Lacivertliler'in kaptanlığını yapan Volkan Demirel sezon başında yayıncı kuruluşun yorumcu kadrosuna katılmıştı. Demirel, beIN Süper Lig programında eski takımı Fenerbahçe'nin, Gaziantep FK'ya 3-2 kaybettiği maçın ardından yorumlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Başarılı futbol adamı, mağlubiyetin yanı sıra takımdaki çoşkusuzluğa dikkat çekti. Sarı-Lacivertli futbolcular; Miha Zajc ile Miguel Crespo'nun maçın hemen ardından yayıncı kuruluşa gelip, röportaj vermesine değinen Volkan Demirel, "Maç biteli 5-6 dakika olmadan Fenerbahçe'den iki oyuncu, röportaja geliyorsa içeride demek bu yenilgi konuşulmuyor. Ben yenilip gelsem içeri derim ki, "Kardeşim, nasıl bir maçı kaybettiğimizin farkında mısınız?" diye silkelerim insanları" dedi.

YORUM YAZ