MENÜ

Volkan Demirel: Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız!

Yıllarca Fenerbahçe formasını giyen ve takım kaptanlığı yapan Volkan Demirel, FB TV'de kariyeri hakkında bilinmeyenleri anlattı. Hep Fenerbahçe duygusuyla hareket ettiğini hatta futbolu Fenerbahçe'ye karşı forma giymemek için bıraktığını belirten Volkan, "Yurtdışından teklifler geldi. İçeride Beşiktaş vardı. Ama ben Fenerbahçe'ye karşı forma giymek istemedim. Yurtdışına gitsem de belki denk gelecekti. Fenerbahçe'ye karşı oynamak benim yapabileceğim bir şey değildi. " dedi. Derbi için de konuşan Volkan Demirel, "Fenerbahçe taraftarı rahat olsun. Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız. " yorumunu yaptı ve maç için iddialı konuştu.

Volkan Demirel: Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız!

Volkan Demirel'in FB TV'deki açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarı rahat olsun. Hafta sonu Fenerbahçelilerin bayramı olacak. Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız. Geçen sene bir istisna oldu. Derbi galibiyetine bir yıl ara girdi. 20 yılda bir olur, belki 50 yılda bir olur. Bundan sonra hiç olmayacak

Ben her zaman duygularımla hareket eden biriyim. Belki bazen dışarıdan ukala kendi beğenmiş gibi gözüküyorum ama öyle değilim. Fenerbahçe duygusuyla hareket etmişimdir ve öyle oynamışımdır. Taraftar da beni her zaman sevmiştir. Hep Fenerbahçe menfaatlerini düşünmüşümdür. Hataları bile bu yüzden yapmışımdır belki.

Biz çok zor süreçler geçirdik. Aslında yapmamız gerekeni yaptık. Yurtdışından teklifler geldi. Beşiktaş vardı. Ama ben Fenerbahçe'ye karşı forma giymek istemedim. Yurtdışına gitsem de belki denk gelecekti. Fenerbahçe'ye karşı oynamak benim yapableceğim bir şey değil.

Haberin Devamı

Aslında ben futbolu bırakmak da istemedim. Ama yine düşündüm ve yine Fenerbahçe'ye karşı oynamamak için futbolu bıraktım.

Volkan Demirel: Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız

"Felipe Melo'yu iyi analiz ettim"

Felipe Melo, bana daha önce iki penaltı attı. Birini dışarı attı birini de ben kurtarmıştım. Onu iyi analiz etmiştim. Elini havaya kaldırdığında ayak içi sol tarafa vuruyordu yerden, hareket yapmıyorsa düz vuruyordu. O yüzden kurtarmıştım ve gülmüştüm.

YORUM YAZ